Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
onno Gepost door onno op vrijdag 13-07-2012 om 17:22:36
Als Dio een tijdmachine had, dan had hij de afgelopen vijf jaar ongetwijfeld precies hetzelfde gedaan. Sinds zijn grote doorbraak ‘Dom Lomp en Famous’ met The Opposites in 2007 is het namelijk hard gegaan voor Diorno Braaf. Hij won de publieksprijs van de Grote Prijs van Nederland, de Gouden Greep en twee TMF Awards. Belangrijker nog, hij heeft met zijn catchy hiphop heel Nederland binnen no time aan zijn voeten gekregen.

Met zijn debuutalbum ‘Rock ‘n Roll’ vestigde de Amsterdammer definitief zijn naam in hiphop-land. De Heineken Music Hall (als support act van N*E*R*D, Akon en Lil’ Wayne), Lowlands, Noorderslag en veel, heel veel andere podia moesten er al aan geloven.

De 23-jarige rapper krijgt ieder publiek aan het springen. Hij is openhartig, goudeerlijk, bijdehand en vooral een onvervalst feestbeest. ‘‘Dio en zijn vrienden zetten een fantastische show neer, ze stomen in sneltreinvaart door het repertoire en nemen het publiek moeiteloos mee. Zelfs de oude hits worden op een frisse en opzwepende manier gebracht’’, aldus 3voor12, die zijn show op Noorderslag 2012 tevens beloonde met een 8.

Dio is hard op weg om een van de grootste popsterren van Nederland te worden en verplichte kost voor iedere Nederhopfanaat, zeker nu hij binnen niet afzienbare tijd met gloednieuw materiaal op de proppen zal komen.

Zaal open:20:30
Aanvang:21:00
Ticket vvk:€ 11,50
Ticket zaal:€ 12,50
http://www.p60.nl/agenda/2012/9/21/dio-442.html
----------------------------------------
INSANE IN DA BRAIN
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0071 sec.