Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Drop je eigen audio /
Mojoman Gepost door Mojoman op woensdag 01-08-2012 om 04:15:08


http://www.billyusuf.nl http://www.twitter.com/billyusuf_rdam http://www.facebook.com/billyusufofficial | Download de track gratis op volgende link: http://www.billyusuf.nl/2012/07/14/kable-en-billy-droppen-nieuwe-trackclip-go...

bekend van de track 'Hosselaars Anthem' heeft Kable gezorgd voor noise in de scene. Zijn optreden bij 101 Barz naast Vieira , en aangemerkt worden als talent van de week heeft een stroom aangewakkerd onder zijn fans. Na een periode van afwezigheid en de steeds terugkerende vraag: Kable, we wachten op jou, what's up? Heeft hij besloten om weer een nieuwe track te droppen. Kable maakt zich op voor de release voor zijn eerste release ' Drugs voor je Oren'!

In aanloop naar de langverwachte opvolger van het album 'Tussen Billy en Yusuf' maakt BillYusuf zich op voor de release van nieuwe mixtape ' ManVersusMachine'. Om zijn voetprint achter te laten in de scene en te laten weten dat hij niet rust heeft BillYusuf krachten gebundeld met de alom gerespecteerde rapper Kable. Samen hebben zij al eerder de track 'Classic' opgenomen. Dit smaakte naar meer en het resultaat daarvan is 'GoGhetters'.

Na het winnen van de derde plaats bij de Grote Prijs van Zuid-Holland, heeft BillYusuf zich weten te kwalificeren voor de halve finale van De Grote Prijs van Nederland. Samen met zijn crew ' Da Fam' bestaande uit Mun-D (backing), Isia (backing vocalist) en oude vertrouwde metgezel Djeepz (back up MC), zal BillYusuf op 13 september in de 'Patronaat' te Haarlem een show verzorgen die garant staat voor classic Hiphop afgewisseld met soulvolle en thougt provoking tracks.

Deze MC's brengen je terug naar de essentiële sound van Hiphop van de jaren '90. Geen opsmuk gewoon rauwe en oprechte teksten ondersteund door nasty beats.
 Index / Drop je eigen audio /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0098 sec.