Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
BIRDRdam010 Gepost door BIRDRdam010 op maandag 06-05-2013 om 18:42:28
Nearly two decades after it was released, Bizarre Ride's dizzying mix of SoCal 420 culture, jazzy bohemianism, self-conscious rap smarts and postmodern pop-cult potpourri is still as entertaining and emotionally satisfying as ever. (Pitchfork)

Bizarre Ride II The Pharcyde is een hiphopformatie die in de vroege jaren negentig (toen nog als The Pharcyde) furore maakte als een van de eerste alternatieve underground hiphopacts. In een tijd waarin gangsta’ rap vooral rondom de West Coast de boventoon voerde, vielen deze vier mannen op door hun gezonde dosis zelfspot, een goed stel hersenen en hun toen al unieke en eigen sound.

In 1992 debuteerde de uit L.A. afkomstige groep met het album Bizarre Ride II The Pharcyde. Dit album, met klassiekers als ‘Oh Shit’, ‘Otha Fish’, ‘Ya Mama’ en ‘Passing Me By’, wordt vandaag de dag nog steeds gezien als een van de grondleggers van de underground hiphop. Twee decennia na de release van dit meesterwerk toert de invloedrijke hiphopformatie de wereld rond om hun jubileum te vieren en om te laten zien dat ze nog steeds very much alive and kicking zijn. Zaterdag 6 juli staan ze in BIRD, wees daarbij!

Wanneer: zaterdag 6 juli 2013
Aanvang: 21.30 uur (zaal open: 21.00 uur)
Waar: BIRD, Raampoortstraat 26, Rotterdam
Toegang: € 20,- (v.v.k.) / € 23.- (aan de deur)
Meer info en tickets: [url]https://bird.stager.nl/web/tickets/6592[/url]
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0088 sec.