Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Kwaiman
Specialized in Hiphop/Urban events
Gepost door Kwaiman op vrijdag 09-08-2013 om 03:45:52
Dance to the Beatz

Brandnew interactieve underground hiphop dancebattle evenement op vrijdag 13 september in Waterfront Rotterdam.
Bij de 1e editie van dit hiphop dance-evenement speelt het publiek een belangrijke rol bij deze spannende dancebattles. Dit evenement wordt gerealiseerd door Stratihop events in samenwerking met stichting Blaxparx, hiphopcentrum HipHopHuis, dansscholen uit regio Zuid-Holland en diverse bekende freelance choreografen.
De choreografen met namen als o.a. Noah Campbell, Steven Lima, Bury Still en Maikel Martodirijo zullen voor dit event de dansers klaar stomen en voorzien van stalen zenuwen om de streetcredit bij het publiek op te bouwen en de hoofdprijs van de battles binnen te slepen.

Zoals bij vele van deze allround hiphop dancebattles is er bij dit evenement geen vaste jury aanwezig dat meestal bestaat uit bekende namen van de hiphop dansscene.
Bij dit interactieve evenement zal het publiek zelf de winnende dansers uitkiezen d.m.v. luid gejuich dat gemeten zal worden in decibellen.
Ook op deze avond kan het dansende publiek aan zijn trekken komen en (geld)prijzen in de wacht slepen bij de zogeheten public crowdbattles. Deze crowdbattles worden gehouden na de choreografen/skoolbattles.

De groeiende movement van de respectabele no-nonsense Krump choreograaf Michael Zaalman (Ques) a.k.a Badguy 26 van de Gully District zal met zijn leerlingen een demonstratie vertonen en het publiek onderwijzen in de oorsprong van Krumping.
Kaipo Brewée (België) en Boyana Boyadzhieva (Bulgarije) zullen het publiek trakteren op een première van hun nieuw stuk choreografie met een combinatie van voornamelijk toprock, breakdance en hiphopfreestyle.

Dance to Beatz is toegankelijk vanaf 16+
Friday the 13th September
21.30 uur tot 01.30 bij Waterfront Rotterdam.
Boompjeskade 15, 3011 XE.

Host Rudebeats (beatboxspecialist) en DJ Cutnice zullen het publiek die avond verzorgen.
Music: old/newskool hiphop-dubstep-traphouse-breakbeat

Info over het evenement en kaartverkoop via Stratihop events op
[url]https://www.facebook.com/StratihopEvents[/url] en
[url]https://www.yourticketprovider.nl/events/420-dance-to-the-beatz/[/url]
stratihopevents@gmail.com voor aanmelden van de battles.
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0059 sec.