Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Duycker
Gepost door Duycker op woensdag 22-01-2014 om 13:41:26
Deze editie nodigt BEAST de mannen van Dope D.O.D. uit. Het belooft weer een feestje te worden dat je niet mag missen!

Line-up
DOPE D.O.D.
Lifecycle
Too Drunk (Spag Heddy b2b Karimooo b2b Robokop b2b Whacka)
Sektor & Subsequent
Chrisis
Hosted by MVE

Dope D.O.D.
Dope D.O.D. ook wel de meest explosieve hiphop-machine van Nederland. De groep beschikt over een intensiteit die zich kan meten met een metalband en weet hun underground hiphop moeiteloos te combineren met dubstep en grime.

Sinds hun doorbraak reizen zij stad en land af en stonden zij in de voorprogramma’s van o.a. Korn en Limp Bizkit In 2012 bestormden zij de hiphop scene met hun single ‘What Happend’, deze werd maar liefst 7 miljoen keer bekeken!

Deze meesterlijke start is nu al twee jaar geleden en deze mannen zijn niet te stoppen. Begin dit jaar ontvingen zij een welverdiende EBBA award en hierop volgde een tweede album waarvoor zij samenwerkte met o.a. Sean Price en Redman. Waar internationaal de hiphop over het algemeen rustige wordt geeft Dope D.O.D. juist een flinke dosis extra gas.

De raps van dit Groningse viertal zijn duister, vuig, verdorven maar vooral heel erg Dope.. Met Dope D.O.D. maak je geen grappen, dit is hardcore hiphop zoals deze bedoeld is.



OPEN: 22:00 | AANV.: 22:30 | VVK: €13,50 inc | DEUR: €16,- inc | 16+
www.duycker.nl
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0061 sec.