Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /
Duycker
Gepost door Duycker op maandag 24-03-2014 om 16:35:29
Ondergronds verbond startte in 1999 als eerste Nederhopfestival van Nederland, zij waren een inspiratie voor festivals die tegenwoordig de dienst uitmaken als ‘Definitie van Hiphop’. Nu, na 10 jaar afwezigheid, komen zij terug met een nieuwe editie: De Reunie. Met namen als Het Verzet, Insayno, Defact & Overleef, NUL7NEGEN en meer zit het met die line op wel goed.

In 1999 vond in voormalig cultureel centrum De Hoeve in Hoofddorp het eerste nederhopfestival van Nederland plaats. Tot 2003 is elke editie van het festival een daverend succes. Ondergronds Verbond was in deze periode hét festival waar je bij moest zijn en voor veel artiesten waren wij een springplank naar succes. Nu 10 jaar later is het natuurlijk tijd voor een reünie en brengen wij weer een editie die je niet kan negeren. Wij blikken terug naar de tijd van cassettebandjes en kijken vooral naar de toekomst van de nederlandse hiphop. De pioniers van toen staan dan ook met de talenten van nu op het podium. Hou onze website en facebook in de gaten voor updates, merchendise en de laatste nieuwtjes.

Alle elementen van de hiphop-cultuur zijn bij Ondergronds Verbond vertegenwoordigd: Rap, Turntablism, Breakdance en Graffiti. Het doel achter de festivals is om de Nederlandse hiphop te promoten en beginnende groepen en kans te geven tussen de gevestigde namen. Het festival richt zich hierbij zowel op regionaal en landelijk talent.

Earlybird kaarten zijn uitverkocht.

Line up:
Het Verzet
Engel & Just (feat. DJ Native)
NUL7NEGEN
StenniZ & Dr. Q
DeFact & Overleef
Insayno
K-NON (Album Release)
ABN (B)
Risskant & Skenkie
De Onderhonden
MC JaJa, Bagga & Opium
Ill with the Skill (Deejay Academy)
De Nuance

Turn It Loose (Breakdance)
BBK (Human Beatbox)

DJ Donor
DJ Daan
DJ Nekst Won
DJ Native

Hosted by Menna & Hmmarv

Visuals by VJ Nelis
Artwork by Koele Kikkers & Spatzuiver & High Pressure

Shit is Bangin’ Afterparty feat. Diggy Dex, Engel & Timmietex


Zaterdag 29 maart
Van 14:00
Tot: 04:00
 Index / Optredens, festivals en parties /
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0072 sec.