Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: [1] 2 3 4 5 6 ]
Swike
Newskool
Gepost door Swike op dinsdag 07-02-2006 om 11:50:53
Jullie hebben het vast al gehoord, maarja.


TEHERAN - Iran heeft de handelsbetrekkingen met Denemarken verbroken uit ongenoegen over de Deense spotprenten over de profeet Mohammed. Dat heeft de Iraanse minister Mir-Kazemi van Handel maandag bekendgemaakt.

"Vanaf morgen (dinsdag) kunnen geen producten meer uit Denemarken worden geïmporteerd. Alle zakelijke onderhandelingen of overeenkomsten met Denemarken worden opgeschort", aldus de bewindsman tegen de Iraanse staatstelevisie.

Ook kunnen schepen die onder Deense vlag varen in Iraanse havens op "zeer hoge" belastingen rekenen.

Gezamenlijke verklaring

De Deense krant Jyllands-Posten, die het eerst de spotprenten publiceerde, overlegt met moslimorganisaties in het Scandinavische land over het uitgeven van een gezamenlijke verklaring. Dat heeft hoofdredacteur Carsten Juste maandag laten weten.

Juste zei dat hij een voorstel van 27 Deense moslimorganisaties heeft geaccepteerd om te praten over de heisa die is ontstaan door de publicatie van de cartoons. Juste zei dat zo'n verklaring een excuus van Jyllands-Posten zal bevatten. Het betreft een spijtbetuiging voor het beledigen van moslims, geen excuus voor het plaatsen van de spotprenten.



KOPENHAGEN - De rel over Deense spotprenten is geëscaleerd. Denemarken gaf maandag een negatief reisadvies voor Saudi-Arabië. Kopenhagen waarschuwde Deense toeristen voorzichtig te zijn in het Midden-Oosten.

Woedende Palestijnen bestormden een kantoor van de Europese Unie in de Gazastrook en waarschuwden Denen en Noren niet naar de Palestijnse gebieden te komen. Bij het Zweeds consulaat in Jeruzalem kwam een fax binnen met een oproep van de extremistisch-islamitische organisatie Al Aqsa Martelaren Brigades aan alle Denen en Zweden om binnen 48 uur de Palestijnse gebieden te verlaten. Ook zouden Europese burgers niet naar de regio moeten komen zolang het conflict niet is opgelost.


Persvrijheid

De Europese ministers van Buitenlandse Zaken veroordeelden tijdens overleg in Brussel deze "ernstige" bedreigingen. Europees gezant voor het buitenland Solana stelde dat de EU op geen enkele wijze religies wil demoniseren, maar verdedigde wel de persvrijheid in Europa.

Ook de Deense premier Rasmussen benadrukte maandagavond nog eens het recht op vrije meningsuiting. Hij zei wel dat hij "persoonlijk" de publicatie van de omstreden spotprenten veroordeelde. Hij zou Mohammed, Jezus of andere religieuze figuren nooit op een manier presenteren die voor anderen beledigend kan zijn, stelde hij op de Deense televisie. Rasmussen zei dat de regering alles zal doen wat in haar macht ligt om een oplossing te vinden voor de "ongelukkige affaire".

Spotprenten

Aanleiding voor alle commotie is de publicatie van een aantal spotprenten van de profeet Mohammed in september in de Deense krant Jyllands-Posten en later in Noorse en andere media. De tekeningen leidden pas de laatste weken tot hevige protesten in het Midden-Oosten. De Deense regering verdedigde het recht van de krant om de cartoons te plaatsen.

Godslastering

Afbeeldingen van de profeet Mohammed zijn volgens het Islamitische geloof godslasterlijk. Dat sommige cartoons Mohammed bovendien toonden als terrorist, is vooral in islamitische landen volkomen verkeerd gevallen.

Ambassades

Saudi-Arabië riep vorige week zijn ambassadeur uit Kopenhagen terug. Libië sloot de ambassade helemaal en ook Egypte overweegt dergelijke diplomatieke stappen. Het Deense Rode Kruis haalde al enkele werknemers uit het Midden-Oosten.

Boycot

Veel Saudi's zijn spontaan met een boycotactie van Deense producten begonnen. In de hele Golfregio namen supermarkten Scandinavische producten uit de schappen. De boycot zou vooral de Deens-Zweedse zuivelcombinatie Arla treffen, die op grote schaal fetakaas afzet in het Midden-Oosten en de Arabische wereld.

Europees Commissaris Mandelson (Buitenlandse Handel) stelde afgelopen weekeinde op een top van de Wereldhandelsorganisatie (WTO) in het Zwitserse Davos tegenover de Saudische autoriteiten dat een boycot van Arla wordt gezien als een boycot van de hele Europese Unie.


Bekijk de video hier: http://www.nu.nl/news/668932/23/Iran_verbreekt_handelsbetrekkingen_met_Denemarken_%28video%29.html

Bron: www.nu.nl


Ik kan best begrijpen dat de Moslims boos zijn over die spotprenten, maar ik vind wel dat ze overdreven reageren door gelijk alles te boycotten, want die Deense Ambassade daar kan er toch niks aan doen dat er mensen 4000 kilometer zitten die zulke tekeningen maken, maar ze zijn er wel de dupe van.
Als ze dan iemand willen pakken dan moeten ze de cartoonist pakken en niet de mensen die er niks mee te maken hebben.

Maar is mijn mening he
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-02-2006 @ 12:00:47 ]

----------------------------------------
He that would live in peace and at ease, must not speak all he knows, nor judge all he sees.
Huussuh Gepost door Huussuh op dinsdag 07-02-2006 om 12:31:49
Ik vind sowieso dat ze niet moeten huilen. Hun eigen kranten staan dagelijks ook vol met cartoons met jodenhaat en ze moeten ns beseffen dat ze wat betreft principes nog in de Middeleeuwen leven.
----------------------------------------
dap schreef op 08-11-2010 @ 17:52
over 2 maanden weet ik al niet meer wie huussuh is.
Lau Gepost door Lau op dinsdag 07-02-2006 om 12:36:59
Echt ongelooflijk, wat een gekken. Op deze manier krijg je alleen maar meer dat de westerse wereld lijnrecht tegenover de moslim wereld komt te staan.
----------------------------------------
Geen icoon is koeler!
die ene kerel
SLMEARV
Gepost door die ene kerel op dinsdag 07-02-2006 om 12:41:03
Een dikke PPPFFFFFFFF @ dit topic.
----------------------------------------
smooth criminal on beatbreaks
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 12:45:11
vind ook dat t niet zo opgeblazen moet worden....en de kranten en tv staan daar indd ook vol met jodenhaat...netjes is het overgens niet...Wel vind ik t maar een nare streek van wilders om dit ook maar even gelijk op zijn website te zetten..bullshit toch?
----------------------------------------
de volle vrijheid
Huussuh Gepost door Huussuh op dinsdag 07-02-2006 om 12:55:08
Hehe, maar wilders doet nu eenmaal alles om over de rug van de islam populair te worden.
----------------------------------------
dap schreef op 08-11-2010 @ 17:52
over 2 maanden weet ik al niet meer wie huussuh is.
SBU
Lieve kale dude - Godcomplex
Gepost door SBU op dinsdag 07-02-2006 om 13:24:37


En zo heeft nozzman er nog wel een paar... zijn nu stuk of 7 Christus cartoons... zijn niet allemaal even christelijk vriendelijk... maar dat moet kunnen vind ik hoor. Of zo'n cartoon nu over een geloof z'n rug gaat over over de rug van een politicus of een ander bekend figuur. Het blijft een cartoon, dat moet je ruim zien.
----------------------------------------
Leyla! : ik wilde even zeggen dat ik jou een eindbaas vind omdat je zomaar voor niks en in je vrije tijd een goede website en forum opzet als nlhh
Groninger
ik voel mij TOF
Gepost door Groninger op dinsdag 07-02-2006 om 13:34:35
Btje christelijke kerken en onschuldige mensen belagen, omdat een individu een cartoon met humor maakt.(mijn mening)

Die pipo's mogen ze echt afmaken..stelletje mafkezen.(nog een mening)
----------------------------------------
FC Groningen: THE PRIDE OF THE NORTH
King_Odin
King.
Gepost door King_Odin op dinsdag 07-02-2006 om 13:35:31
Ik vind dat je Heiligen niet belachelijk mag maken; of het nu Mohammed, Jezus of Jeremia is.
----------------------------------------
Christiangirl.
die ene kerel
SLMEARV
Gepost door die ene kerel op dinsdag 07-02-2006 om 13:36:42
Boedha ook niet gast, hij is vet relaxt.
----------------------------------------
smooth criminal on beatbreaks
King_Odin
King.
Gepost door King_Odin op dinsdag 07-02-2006 om 13:39:26
Quote:
die ene kerel schreef op 07-02-2006 @ 13:36
Boedha ook niet gast, hij is vet relaxt.


Zolang 'ie niet van die ranzige poepjes laat heel de dag. Ik kan de reactie van de extreme moslims wel begrijpen. Jarenlang wordt de Islam al bestempeld als een belachelijke religie en de laatste maanden werd dat alleen maar erger. Dit was gewoon hetgeen dat net iets te ver ging.

Iedereen die wel eens is gepest geworden en op een gegeven moment zichzelf niet meer in bedwang kon houden. Zo hetzelfde met deze extreme moslims.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-02-2006 @ 13:42:19 ]

----------------------------------------
Christiangirl.
Huussuh Gepost door Huussuh op dinsdag 07-02-2006 om 13:41:59
Tis zonde voor die radicalen ja.
----------------------------------------
dap schreef op 08-11-2010 @ 17:52
over 2 maanden weet ik al niet meer wie huussuh is.
The_TJ Gepost door The_TJ op dinsdag 07-02-2006 om 13:43:12
Ik denk dat het hele cartoon gebeuren meer een aanleiding is om wat rel te schoppen dan een echte oorzaak.
----------------------------------------
Go Fudge Yourself
- Chef
Groninger
ik voel mij TOF
Gepost door Groninger op dinsdag 07-02-2006 om 13:47:45
Quote:
King_Odin schreef op 07-02-2006 @ 13:35
Ik vind dat je Heiligen niet belachelijk mag maken; of het nu Mohammed, Jezus of Jeremia is.


Ben ik het mee eens, maar die spotprenten dat is toch gewoon pure humor. Ik heb er iig hard om gelachen toen ik ze zag. Die luitjes moeten eens naar een stand up comedy show gaan van een willekeurig persoon, 9 van de 10 keer word daar de islam belachelijk gemaakt, die mensen zijn gewoon gestoord.Ze moeten eens echte normen en waarden leren kennen.
----------------------------------------
FC Groningen: THE PRIDE OF THE NORTH
upnorth
Geile Scheisse!
Gepost door upnorth op dinsdag 07-02-2006 om 13:49:16
Voelt de gehele moslimwereld zich zo gepest dan? Het komt puur door haatzaaierij door radicale moslims, die de rest van de bevolking met zich mee krijgt. En ik kan me niet voorstellen dat na een officieel excuses van bijvoorbeeld de Deense regering, de protesten zullen stoppen. Dit gaat veel verder dan cartoons, dit is iets fundamenteels.
----------------------------------------
Days to come
Dopoloog
Onbedwaald present
Gepost door Dopoloog op dinsdag 07-02-2006 om 13:50:54
Wtf heeft Syrie met Denemarken te maken??? de islam met denemarken??? Die islamieten die hun geloof hoog houden zijn gewoon mietjes en ouderwets.. wie komt nu naar me stenen gooien??? waar???


nou..... zo gaat dat dus.. ik denk ze moeten leren wat een mening is en wat Humor is ... bijv.. islamieten hebben toch andere humor als christenen?

en dikke word naar die jodenhaat..... want zelf voeren ze nu al meer als 10 jaar oorlog tegen joden en dat mag wel???

----------------------------------------
Vriendjen genoeg, je moest perse op hem kruipen slet.
Liefdes verdriet maakt meer kapot dan dat je het op een zuipen zet
Huussuh Gepost door Huussuh op dinsdag 07-02-2006 om 13:52:58
Yes, en de regering doet er net zo hard aan mee, puur om het heilig boontje uit te hangen en de bevolking te laten zien hoe goede moslims ze wel niet zijn.

@ Dopoloog.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-02-2006 @ 13:53:43 ]

----------------------------------------
dap schreef op 08-11-2010 @ 17:52
over 2 maanden weet ik al niet meer wie huussuh is.
Dopoloog
Onbedwaald present
Gepost door Dopoloog op dinsdag 07-02-2006 om 13:54:03
Pffffffff trouwens??? dan is die krantenservice best laat... want die spot was andere halve jaar geleden gemaakt of zo iets
----------------------------------------
Vriendjen genoeg, je moest perse op hem kruipen slet.
Liefdes verdriet maakt meer kapot dan dat je het op een zuipen zet
King_Odin
King.
Gepost door King_Odin op dinsdag 07-02-2006 om 13:54:33
Quote:
Groninger schreef op 07-02-2006 @ 13:47
(...)

Ben ik het mee eens, maar die spotprenten dat is toch gewoon pure humor. Ik heb er iig hard om gelachen toen ik ze zag. Die luitjes moeten eens naar een stand up comedy show gaan van een willekeurig persoon, 9 van de 10 keer word daar de islam belachelijk gemaakt, die mensen zijn gewoon gestoord.Ze moeten eens echte normen en waarden leren kennen.


Je zegt nu precies waarom de een groot deel van de moslims er genoeg van heeft. De gehele moslimwereld wordt belachelijk gemaakt: al jarenlang. Dat pikken ze niet meer en dat zie je dus nu. Het gaat niet alleen maar om een spotprent, die ik tevens onsmakelijk vind. Je beeld gewoonweg geen profeet af, met een balkje voor de ogen, om te insinueren dat Hij een crimineel is.
----------------------------------------
Christiangirl.
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 14:00:02
vind ook dat je godsdiensten niet belachelijk hoeft te maken...welk geloof dan ook.Iedereen moet kunnen geloven wat hij/zij wil..een geintje moet kunnen,maar snap best dat mensen er door gekwetst kunnen raken..alleen of het dan een goede oplossing is om rellen te schoppen,denk ik niet..maar wilders lokt reacties en bedreigingen in nederland zo natuurlijk wel uit door t gelijk op z'n website te zetten,,zou hij dat juist daarom doen?denk t wel.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-02-2006 @ 14:00:45 ]

----------------------------------------
de volle vrijheid
MasterComposer
Zwolle
Gepost door MasterComposer op dinsdag 07-02-2006 om 14:00:22
fuck jullie dit is geen vrijheids van meningsuiting meer dit is gewoon pure belediging, boycotten die handel.
----------------------------------------
ik ben niet de beste er is alleen geen betere
Huussuh Gepost door Huussuh op dinsdag 07-02-2006 om 14:02:40
De katholieke kerk is ook al zo vaak bespot en die gingen ook geen rellen schoppen. Ik vind die cartoons niet helemaal door de beugel kunnen, maar de Islam toont hier ook geen vorm van relativering en dat is niet de eerste keer.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-02-2006 @ 14:03:01 ]

----------------------------------------
dap schreef op 08-11-2010 @ 17:52
over 2 maanden weet ik al niet meer wie huussuh is.
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 14:03:22
Quote:
MasterComposer schreef op 07-02-2006 @ 14:00
fuck jullie dit is geen vrijheids van meningsuiting meer dit is gewoon pure belediging, boycotten die handel.


hier heb je zeker een punt!..
mensen belachelijk maken is inderdaad wat anders..
----------------------------------------
de volle vrijheid
Dopoloog
Onbedwaald present
Gepost door Dopoloog op dinsdag 07-02-2006 om 14:04:28
Quote:
jansuhhiphop1982 schreef op 07-02-2006 @ 14:03
(...)

hier heb je zeker een punt!..
mensen belachelijk maken is inderdaad wat anders..


Ja... maar een negatieve mening bestaat niet als je filosofeert.. want iedereen heeft een andere opvatting van negatieve en positieve.. dus negatief kan voor iemand positief zijn.
----------------------------------------
Vriendjen genoeg, je moest perse op hem kruipen slet.
Liefdes verdriet maakt meer kapot dan dat je het op een zuipen zet
King_Odin
King.
Gepost door King_Odin op dinsdag 07-02-2006 om 14:04:55
Quote:
Huussuh schreef op 07-02-2006 @ 14:02
De katholieke kerk is ook al zo vaak bespot en die gingen ook geen rellen schoppen. Ik vind die cartoons niet helemaal door de beugel kunnen, maar de Islam toont hier ook geen vorm van relativering en dat is niet de eerste keer.


Wat een rare vergelijkingen ook altijd. ;s Er zijn natuurlijk veel minder katholieken dan moslims die nog naar het Heilige Boek leven, natuurlijk dat er dan minder opschudding is, maar laten we even niet vergeten dat de radicale katholieken en christenen homobars in de Verenigde Staten opblazen in de naam van God.

Leviticus 18:22: "Bij een manspersoon zult gij niet liggen met vrouwelijke bijligging; dit is een gruwel."
----------------------------------------
Christiangirl.
King_Odin
King.
Gepost door King_Odin op dinsdag 07-02-2006 om 14:05:43
Quote:
jansuhhiphop1982 schreef op 07-02-2006 @ 14:03
(...)

hier heb je zeker een punt!..
mensen belachelijk maken is inderdaad wat anders..


Ze maken met de spotprenten de profeet Mohammed belachelijk, dat vind ik net zo walgelijk als de 'Jezus lolz' plaatje waarin mensen insinueren dat hij een stijve lul heeft als er een kind op z'n schoot zit. ;s
----------------------------------------
Christiangirl.
upnorth
Geile Scheisse!
Gepost door upnorth op dinsdag 07-02-2006 om 14:07:20
De meest katholieken zijn met hun tijd meegegaan en nemen alles wat in de bijbel staat niet meer letterlijk, terwijl dat bij de islam nog wel gebeurt
----------------------------------------
Days to come
die ene kerel
SLMEARV
Gepost door die ene kerel op dinsdag 07-02-2006 om 14:08:00
Odin begrijpt.

En verder een dikke lul op je voorhoofd als je je hier echt serieus mee bezig houdt.
----------------------------------------
smooth criminal on beatbreaks
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 14:09:44
Quote:
King_Odin schreef op 07-02-2006 @ 14:04
(...)

Wat een rare vergelijkingen ook altijd. ;s Er zijn natuurlijk veel minder katholieken dan moslims die nog naar het Heilige Boek leven, natuurlijk dat er dan minder opschudding is, maar laten we even niet vergeten dat de radicale katholieken en christenen homobars in de Verenigde Staten opblazen in de naam van God.

Leviticus 18:22: "Bij een manspersoon zult gij niet liggen met vrouwelijke bijligging; dit is een gruwel."


staat dat er letterlijk?....haha word naar de bijbel!!
nee effe serieus,natuurlijk worden er op grond van religie een hoop misdaden gepleegd...altijd al,en denk dat dat ook zo zou blijven,t gaat er hier in dit topic alleen over of dat hier is uitgelokt..t word eigenlijk steeds gekker en zorgelijker.

----------------------------------------
de volle vrijheid
King_Odin
King.
Gepost door King_Odin op dinsdag 07-02-2006 om 14:10:04
Quote:
upnorth schreef op 07-02-2006 @ 14:07
De meest katholieken zijn met hun tijd meegegaan en nemen alles wat in de bijbel staat niet meer letterlijk, terwijl dat bij de islam nog wel gebeurt


Het is dan ook nog een relatief 'nieuwe' religie. Je ziet nu al duidelijk dat de Westerse moslims zich distantieren van de radicale moslims. Een goede verandering als je het mij vraagt.
----------------------------------------
Christiangirl.
Huussuh Gepost door Huussuh op dinsdag 07-02-2006 om 14:11:04
Quote:
King_Odin schreef op 07-02-2006 @ 14:04
(...)

Wat een rare vergelijkingen ook altijd. ;s Er zijn natuurlijk veel minder katholieken dan moslims die nog naar het Heilige Boek leven, natuurlijk dat er dan minder opschudding is, maar laten we even niet vergeten dat de radicale katholieken en christenen homobars in de Verenigde Staten opblazen in de naam van God.

Leviticus 18:22: "Bij een manspersoon zult gij niet liggen met vrouwelijke bijligging; dit is een gruwel."


Das hier ook het knelpunt, de Islam heeft niet zoiets als de verlichting meegemaakt en omdat ze dus een paar eeuwen op ons achterlopen moeten we ons maar aanpassen aan hen.
En kvind dat we radicalen buiten beschouwing moeten laten, omdat die de meest fundamentele principes van ons nog verachten, laat staan dat je met ze kunt discussieren over persvrijheid.
----------------------------------------
dap schreef op 08-11-2010 @ 17:52
over 2 maanden weet ik al niet meer wie huussuh is.
King_Odin
King.
Gepost door King_Odin op dinsdag 07-02-2006 om 14:12:15
Quote:
jansuhhiphop1982 schreef op 07-02-2006 @ 14:09
(...)

staat dat er letterlijk?....haha word naar de bijbel!!
nee effe serieus,natuurlijk worden er op grond van religie een hoop misdaden gepleegd...altijd al,en denk dat dat ook zo zou blijven,t gaat er hier in dit topic alleen over of dat hier is uitgelokt..t word eigenlijk steeds gekker en zorgelijker.


Leviticus 20:13: "Wanneer ook een man bij een manspersoon zal gelegen hebben, met vrouwelijke bijligging, zij hebben beiden een gruwel gedaan; zij zullen zekerlijk gedood worden; hun bloed is op hen!"

Het vervelende met religie's is vaak dat er verschillende dingen worden beweerd. De ene profeet zegt dat je vrouwen met respect moet behandelen en de andere profeet die de nacht daarvoor geen seks heeft gehad zegt dat vrouwen maar een klap in hun gezicht moeten krijgen als ze niet luisteren, zowel in de bijbel als in de koran.
----------------------------------------
Christiangirl.
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 14:12:31
Quote:
King_Odin schreef op 07-02-2006 @ 14:05
(...)

Ze maken met de spotprenten de profeet Mohammed belachelijk, dat vind ik net zo walgelijk als de 'Jezus lolz' plaatje waarin mensen insinueren dat hij een stijve lul heeft als er een kind op z'n schoot zit. ;s


ja dat is ook zo,heb je gelijk in,
t zo daarom fijn zijn als iedereen gewoon zou kunnen geloven wat hij wil,zonder belachelijk te worden gemaakt,ben alleen bang dat dit nooit gaat gebeuren..
----------------------------------------
de volle vrijheid
Dopoloog
Onbedwaald present
Gepost door Dopoloog op dinsdag 07-02-2006 om 14:13:29
Ik ga me punt eens duidelijk maken.

Ik denk dat de islam in de verzuiling zit van de wereld.. een beetje blijven plakken. in nederland was dit ook 80 jaar geleden tussen katholieke/protestante/liberalen/socialisten, maar dan op een andere manier.. alles apart.. Nou.. islam is ook apart dus ja... doen dat ook.. maar ze zijn gewoon blijven steken in de verzuiling of zitten nu midden in die fase
----------------------------------------
Vriendjen genoeg, je moest perse op hem kruipen slet.
Liefdes verdriet maakt meer kapot dan dat je het op een zuipen zet
Groninger
ik voel mij TOF
Gepost door Groninger op dinsdag 07-02-2006 om 14:13:43
Quote:
King_Odin schreef op 07-02-2006 @ 14:05
(...)

Ze maken met de spotprenten de profeet Mohammed belachelijk, dat vind ik net zo walgelijk als de 'Jezus lolz' plaatje waarin mensen insinueren dat hij een stijve lul heeft als er een kind op z'n schoot zit. ;s


Waar komt de maker van dat plaatje vandaan, dan gaan we dat land boycotten..Heb je ook de naam van de maker, dan gaan we hem bedreigen.

Hoe sneu ben je dan bezig.
----------------------------------------
FC Groningen: THE PRIDE OF THE NORTH
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 14:15:38
Quote:
King_Odin schreef op 07-02-2006 @ 14:12
(...)

Leviticus 20:13: "Wanneer ook een man bij een manspersoon zal gelegen hebben, met vrouwelijke bijligging, zij hebben beiden een gruwel gedaan; zij zullen zekerlijk gedood worden; hun bloed is op hen!"

Het vervelende met religie's is vaak dat er verschillende dingen worden beweerd. De ene profeet zegt dat je vrouwen met respect moet behandelen en de andere profeet die de nacht daarvoor geen seks heeft gehad zegt dat vrouwen maar een klap in hun gezicht moeten krijgen als ze niet luisteren, zowel in de bijbel als in de koran.



heb je ook nog bepaalde versen van de bijbel waarin staat dat je vrouwen mag slaan?ken de bijbel wel een beetje maar heb dat nooit geweten..
----------------------------------------
de volle vrijheid
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 14:16:59
Quote:
Groninger schreef op 07-02-2006 @ 14:13
(...)

Waar komt de maker van dat plaatje vandaan, dan gaan we dat land boycotten..Heb je ook de naam van de maker, dan gaan we hem bedreigen.

Hoe sneu ben je dan bezig.


word Groninger!...
----------------------------------------
de volle vrijheid
Groninger
ik voel mij TOF
Gepost door Groninger op dinsdag 07-02-2006 om 14:18:11
''heb je ook nog bepaalde versen van de bijbel waarin staat dat je vrouwen mag slaan?ken de bijbel wel een beetje maar heb dat nooit geweten..''


dat lijkt mij ook wel sterk, dat is toch in strijd met de 10 geboden....
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-02-2006 @ 14:19:23 ]

----------------------------------------
FC Groningen: THE PRIDE OF THE NORTH
die ene kerel
SLMEARV
Gepost door die ene kerel op dinsdag 07-02-2006 om 14:20:12
Ja lol, de christelijke vrouwen zijn natuurlijk al millenia lang geëmancipeerd.
----------------------------------------
smooth criminal on beatbreaks
Lau Gepost door Lau op dinsdag 07-02-2006 om 14:24:40
Ik ga niet eens in discussie. Ik vind het allemaal hele erge aanstellerij.
En ga nou niet zeggen dat dat kort door de bocht is.
Het is toch te zot voor woorden dat er door zo'n belachelijke spotprent, de moslims op hun pik getrapt zijn en de fucking hele westerse word aangevallen in de zin van ambassades in de fik steken en shit.
Echt waanzin. Hoe diep kun je zinken.
----------------------------------------
Geen icoon is koeler!
Xflipit
Listen To Me
Gepost door Xflipit op dinsdag 07-02-2006 om 14:25:25
Quote:
MasterComposer schreef op 07-02-2006 @ 14:00
fuck jullie dit is geen vrijheids van meningsuiting meer dit is gewoon pure belediging, boycotten die handel.


wtf kerel, ze maken gewoon een paar spotprenten, moet je daarom gebouwen afbreken en in de fik steken?
Is niet echt een positief beeld voor de moslims hoor.
Binnenkort gaan ze er een Jihad van maken omdat een paar depressieve jongens een cartoon van hun O zo grote Mohammed gemaakt hebben.

Als alle grote leiders zo zouden reageren op een paar simpele cartoons dan was iedereen op de aarde al uitgeroeid door een paar atoombommen, sjiiit.

De moslims moeten het zo serieus niet opnemen.

Als zij weten waarvoor Mohammad stond, moeten ze zich van een cartoon niets meer aantrekken
----------------------------------------
Sean is a rapper but rapping is lame.
Dopoloog
Onbedwaald present
Gepost door Dopoloog op dinsdag 07-02-2006 om 14:31:46
Bijbel? vrouwen slaan??? Denk dankzij de protestanten en katholieken de vrouwen mochten stemmen...... aldus volgens de geschiedis. PRotestanten was wel als reden om meer stemmen te krijgen
----------------------------------------
Vriendjen genoeg, je moest perse op hem kruipen slet.
Liefdes verdriet maakt meer kapot dan dat je het op een zuipen zet
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 14:37:32
Quote:
Dopoloog schreef op 07-02-2006 @ 14:31
Bijbel? vrouwen slaan??? Denk dankzij de protestanten en katholieken de vrouwen mochten stemmen...... aldus volgens de geschiedis. PRotestanten was wel als reden om meer stemmen te krijgen


nee,denk dat odin zich heeft vergist,kan ik me niet voorstellen dat dat in de bijbel staat
----------------------------------------
de volle vrijheid
upnorth
Geile Scheisse!
Gepost door upnorth op dinsdag 07-02-2006 om 14:38:27
staat wel in de bijbel (al volg ik geen geloof)
----------------------------------------
Days to come
Dopoloog
Onbedwaald present
Gepost door Dopoloog op dinsdag 07-02-2006 om 14:40:40
Ja, klopt wel.. maar in de laaste eeuw was dat veranderd en niet acceptabel... dus er is een nieuwere versie van gemaakt
----------------------------------------
Vriendjen genoeg, je moest perse op hem kruipen slet.
Liefdes verdriet maakt meer kapot dan dat je het op een zuipen zet
jansuhhiphop1982
ik kom erin daaronderin mog ik t willen,hoe ist he
Gepost door jansuhhiphop1982 op dinsdag 07-02-2006 om 14:51:36
effe op google gezocht..
daar staan vergelijkingen..

Kolossenzen 3:19, Efeziërs 5:25, dat mannen en vrouwen in Christus gelijk zijn– Galaten 3:28, dat zij met respect behandeld moeten worden – 1 Petrus


staat wel in de koran: Soera 4:34 “En degenen, van wie gij ongehoorzaamheid vreest, wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en tuchtigt haar .”

http://www.answering-islam.org/Dutch/artikelen/WieisJezus/jezusofmohammedeenvergelijking.htm

maar goed,terug naar het onderwerp van dit topic
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-02-2006 @ 14:54:04 ]

----------------------------------------
de volle vrijheid
Nickert
boss
Gepost door Nickert op dinsdag 07-02-2006 om 15:16:23
Nederland was voor de tweede wereldoorlog niet veel anders. Zo zei een sgp'er in 1918:
Het is al gruwel, dat een roomse man voorzitter van de 2de kamer is. Al die roomsen, wel 30% van de bevolking, moeten weg. Ik wil ze niet doodmaken, dat mag niet. Ze moeten gotenscheppers worden.


Dit praat de aanvallen van de moslims op ambasades en andere westerse doelen natuurlijk niet goed.
Wijze_uit_het_oosten
of niet...
Gepost door Wijze_uit_het_oosten op dinsdag 07-02-2006 om 15:19:40
Back ontopic:

Ik vind dat je inderdaad geen spot moet drijven met andermans geloof. En als dat wel gebeurt dan moet je maar laten zien wie de verstandigste is en er niks van aantrekken. Jezus word ook vaak belachelijk gemaakt, mensen gebruiken zijn naam als vloek enzovoort. Ik keur dat dan niet goed maar ik ga niet meteen de een na de ander bedreigen.

Maar ook hiet zie je weer wie de schuld krijgen, een Europeaan maakt een tekening en de arabische kranten zetten antisemitische afbeeldingen in hun krant....om de een of andere reden worden Joden altijd als zondebok aangewezen.....history repeats
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-02-2006 @ 15:32:33 ]

----------------------------------------
"Bring your girl she'll see...forgetting about you 'cause of Kubus biets."
MasterComposer
Zwolle
Gepost door MasterComposer op dinsdag 07-02-2006 om 15:28:13
Quote:
Xflipit schreef op 07-02-2006 @ 14:25
(...)

wtf kerel, ze maken gewoon een paar spotprenten, moet je daarom gebouwen afbreken en in de fik steken?
Is niet echt een positief beeld voor de moslims hoor.
Binnenkort gaan ze er een Jihad van maken omdat een paar depressieve jongens een cartoon van hun O zo grote Mohammed gemaakt hebben.

Als alle grote leiders zo zouden reageren op een paar simpele cartoons dan was iedereen op de aarde al uitgeroeid door een paar atoombommen, sjiiit.

De moslims moeten het zo serieus niet opnemen.

Als zij weten waarvoor Mohammad stond, moeten ze zich van een cartoon niets meer aantrekken


nee jij weet het beter dan al die duizenden mensen ofniet?
ga spelen man dat was geen vrijheids van meningsuiting meer gewoon pure provocatie ze wisten wat er ging gebeuren.
----------------------------------------
ik ben niet de beste er is alleen geen betere
Huussuh Gepost door Huussuh op dinsdag 07-02-2006 om 15:31:17
Ik denk niet dat ze die cartoons geplaatst hadden als ze vantevoren hadden geweten dat de Deense ambassade zou worden afgebrand en er een complete boycot van Deense producten zou komen.
----------------------------------------
dap schreef op 08-11-2010 @ 17:52
over 2 maanden weet ik al niet meer wie huussuh is.
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: [1] 2 3 4 5 6 ]
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0132 sec.