Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 [2] ]
Dopoloog
Onbedwaald present
Gepost door Dopoloog op zaterdag 01-07-2006 om 21:27:34

Een ode aan de logica van Dopoloog:dankje

Dat Nederland de waarde van de euro zou kunnen sturen is onzin, want de grotere EU landen hebben veel meer invloed. Daarnaast wordt het rentebeleid (heel veel invloed) door de EU gedaan en niet door Nederland zelf.

[b]
Dat klopt, maar ik zei niet dat Nederland de invloed heeft. deze rentebeleid wordt nu uitgevoerd door de Europese bank. In tegendeel heeft nederland toch een grote invloed op de euro, net als andere landen. [/b]


Daarnaast is het niet zo dat bezuinigingen automatisch aanzetten tot lenen, juist niet. Mensen en bedrijven gaan juist sparen als het slecht gaat en geven meer (geleend) geld uit als het goed gaat.
Ik weet niet? maar als jij amper rond kan komen, ga jij dan nog eens sparen? Dat wil ik ook eens leren. Je moet de kranten eens nachecken * zal ik ook eens doen* en kan je zien dat er steeds meer mensen lenen voor hun aankopen. Het lijkt mij ook niet logisch, wanneer je geld te weinig heb, dat men moet lenen. Ik heb het nu niet over de laagste inkomens, want die krijgen subsidies, maar over de middelinkomen


Overheidsbezuinigingen zijn sowieso niet goed voor de economie. Lagere overheidsbestedingen -> lager nationaal inkomen = slechte economische situatie (theorie van Keynes).
Nederland een lage nationaal inkomen? Sinds wanneer??? ik denk Nederland een van de hoogste inkomens heeft. * bevestiging is dat wij meer betalen aan bijv, Die EU shit dan een andere land, omdat wij meer verdienen.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 01-07-2006 @ 21:30:58 ]

----------------------------------------
Vriendjen genoeg, je moest perse op hem kruipen slet.
Liefdes verdriet maakt meer kapot dan dat je het op een zuipen zet
Replay
...
Gepost door Replay op zaterdag 01-07-2006 om 21:28:24
nog een paar keer edditen en dann komt het goed
----------------------------------------
....
die Lange
HARD
Gepost door die Lange op zondag 02-07-2006 om 01:45:20
niets geen crisissss meer.. ff een nog paar maandjes onzeker doen met balkendende-3 yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. en in november zo een pampiertje invullen, ofnee das oldschool.. intoetsen die shizzleeeee yeahhhhhhh
livio
Oldschool
Gepost door livio op zondag 02-07-2006 om 15:19:22
Ongelooflijk wat een onzin dat er altijd voorbij komt in dit soort topics, mensen die hele economische en politieke modellen verzinnen waar geen ene flikker van klopt.

mixxman
Gepost door mixxman op zondag 02-07-2006 om 15:23:57
ja weurd.Net voetbal man iedereen meent er in 1x verstand van te hebben.En er wordt zoveel over gelult terwijl het allemaal geen flikker uitmaakt.Wat kan mij het interesseren of het cda of pvda regeert, je merkt er geen hol van.Praatjes zijn anders daden hetzelfde.
----------------------------------------
HEIDI, HEIDi, HEIDI, HEIDi, Ho
livio
Oldschool
Gepost door livio op zondag 02-07-2006 om 15:25:48
Emigreren wordt dé trend in 2007, ik zeg het je!
mixxman
Gepost door mixxman op zondag 02-07-2006 om 15:27:22
ja naar de ausie's
----------------------------------------
HEIDI, HEIDi, HEIDI, HEIDi, Ho
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 [2] ]
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0077 sec.