Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 [3] ]
MaffeDodo
1312
Gepost door MaffeDodo op donderdag 20-12-2007 om 11:14:09
Tering MuSS, oppassen met die shit.. Dat zijn geen toffe avonturen meer.
----------------------------------------
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
wknvhv
E-B-A
Gepost door E-B-A op donderdag 20-12-2007 om 11:15:26
Haha muss
----------------------------------------
Heb net al me nummers opgegeten dus heb geen track meer
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op donderdag 20-12-2007 om 11:18:51
Quote:
upnorth schreef op 20-12-2007 @ 11:11
Truffels heb ik onlangs ook gehad. Wat een ranzige manier van drugs gebruiken zeg. Eerst denk je dat het beetje walnootachtig smaakt. Maar dan komt die zure, gore smaak. Zo ongelovelijk ranzig. Daarna jointje gehad en grootste lachkick ooit gehad. Best leuk.


Ik vond het de minst vieze dingen om te eten qua paddo's. Ik heb ook nog een keer best grote, glibberige, dradige en taaie paddo's rauw gegeten omdat mn trip niet werkte. ik kreeg 1 bakje op(lekker aso, de andere 2 hadden niks maar ze waren al aan t spacen). Die vond ik toch echt veel minder lekker.
Jspr
Gepost door Jspr op donderdag 20-12-2007 om 11:19:45
Ja, ik gebruik nog steeds 1 beschrijving voor die dingen: ondergepist rubber. Wat zijn truffels dan precies?
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Mindstate
Gepost door Mindstate op donderdag 20-12-2007 om 11:24:19
Sick shit MuSS, zo'n gast bij mij uit de buurt gebruikt ook altijd ketamine die gast is heeeeelemaal geflipt laatst had hij zichzelf de tering in geslagen, hij had ruzie met Joerie en dat is iemand die toen in zijn geest leefde. Vage shit gek

Ik heb 1 keer een soort van bad trip gehad van blowen een klasgenoot had wiet gehaald en jointje gedraaid en gerookt, achteraf bleek dat er kattenhaar (ja kattenhaar ja) in de wiet zat op één of andere manier. Eerst werd ik echt wazig stoned en toen werd ik steeds beroerder en zat ik echt in m'n eigen wereld de leraar praatte tegen me maar het duurde een minuut voordat het dorodrong wat hij zei en toen werd m'n gezicht wit daarna geel toen paars en uiteindelijk groen en dat is no joke klasgenoot zat naast die was nuchter en die zei dat ik m'n gezicht moest checken in de spiegel en m'n ogen waren helemaal ingevallen maar het drong niet tot me door. toen ben ik op de gang gezet met een tafeltje erbij en toen ben ik op mn armen gaan liggen en heb ik echt fucking vaag lopen ijlen en toen kwamen mn ouders me ophalen, ben ik thuis gebracht nog steeds in m'n eigen wereld en ben op bed gelegd en toen ik wakker werd was alles over..

Ik weet niet of het nou de kattenhaar was die me zo ziek maakte of dat die joint slecht gevallen is
[ Dit bericht is gewijzigd door op 20-12-2007 @ 11:25:35 ]
Zjoerd
Gepost door Zjoerd op donderdag 20-12-2007 om 14:19:09
Ik heb ook wel is een bad trip gehad van wiet, maar toen bleef het alleen bij kotsen. Oja 1x was ik flauwgevallen.
poppekontje Gepost door poppekontje op donderdag 20-12-2007 om 18:05:26
damn ziek man, dat zijn echt de momenten waarop voor jezelf duidelijk si dat je moet stoppen.

Ik had een avond zoals gewoonlijk kanker veel whisky gedronken. De fles was op toen ik aankwam bij 2 maten van me die 2 liter sterke drank hadden, vieux en whisky liqeur als ik het fgoed heb, toen heb ik daar nog even gezeten, gezopen en gesmoked. Omdat ik merkte dat ik al kenker bezopen was en we nu pas naar het eerste feestje gingen voor die avond had ik een pak gehaald en me maten ook 1 pak pep. Toen ik aankwam op het feestje waren er toffe dames alleen ik was te bezopen om een fatsoenlijk gesprek te beginnen dus besloot ik wat pep te nuttigen op de wc. Toen ik naar buitenkwam was ik eigenlijk nog verder heen dan daarvoor, maar toch leek het me een goed idee om het gewoon nog een keer te proberen omdat ik dan wel nuchterder zou worden, pep heeft een lichamelijk nuchterend effect, maar daarna werd het zo erg dat ik mezelf niet meer in de hand had. Ik heb op dat feest toen nog meer gezopen, me hele pak opgemaakt een kamer onder gekotst en toen zonder wat te zeggen de stad in gegaan. Eenmaal daar werd ik helemaal para en had ik het gevoel dat ik mensen moest vermoorden omdat ze mij iets wilde aan doen. Ik heb in de stad ook weer gezopen en een hele boel vreemde ideeen gedeeld met mijn maten, zoals dat ik zodadelijk een bank ga beroven en meer van dat. Toen ik van kroeg naar kroeg liep zat ik ruzie te trappen met iedereen en toen ik een maat van me tegen kwam vroeg ik of ik zijn mes mocht lenen. Die gast had een kennis van hem bij zich waarvan ik het idee had dat hij 40 euro van mij gestolen had waar ik helemaal door flipte, gelukkig kwam me maat er tussen en heb ik hem niet al te hard geslagen. Daarna ben ik weg gegaan met een mes en heb ik geen idee wat er is gebeurd alleen dat ik een bebloed mes weer terug heb gegeven aan die gast en dat ik zelf weer heel thuis ben gekomen.

Hierna ben ik met alles gestopt.

Nog 1 keer xtc gedaan maar dat beviel me niet. en sinds dien ook niet meer bezopen geweest enkel aangeschoten. Blowen heb ik 4 keer gedaan ofzo sindsdien maar nooit in combinatie

@livio : ja waarsch wel zo iets, een persoon had ik wel onthouden denk ik.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 20-12-2007 @ 18:12:53 ]

----------------------------------------
www.joeyvankoningsbruggen.nl
livio om 22:17:37 :
Joey is een baas.
@Koningsbruggen
livio
Oldschool
Gepost door livio op donderdag 20-12-2007 om 18:07:43
Vieze pigeonstabber.
The_TJ Gepost door The_TJ op donderdag 20-12-2007 om 19:05:36
Quote:
Youniverse schreef op 27-08-2007 @ 16:40
Wiet en drank tegelijk kan hele nare nachten opleveren. Ik heb een paar keer hele euforische feesten meegemaakt waar eerst iedereen aan de sterke drank ging, waarvan de helft vervolgens binnen een tijdsbestek van een uur out ging na een stel dikke joints te hebben gerookt.

Mijn eerste ervaring waar ik na me heel high te hebben gevoeld opeens omsloeg naar een staat van constante draaierigheid staat me nog helder voor de geest, een uur lang heb ik alleen maar op de grond kunnen zitten van de misselijkheid.

Maar goed, ik heb er van geleerd en laat nu sterke drank met rust.

Dat had ik ook op mijn enige bad trip ooit.
Ik heb er ook van geleerd en laat nu de weed met rust
----------------------------------------
Go Fudge Yourself
- Chef
Safire
Gepost door Safire op zaterdag 22-12-2007 om 12:28:49
Quote:
Stoeprand schreef op 31-08-2007 @ 15:43
Ik snap niet hoe mensen een bad trip kunnen krijgen man.


te hoge dosis, verkeerde omstandigheden, rotzooi in je drugs.. is niet zo moeilijk hoor ik ben 1keer een paar uur lang heel fout gegaan op lsd, omdat een vriend van me boos op me werd.. dus zoiets kleins kan je hele trip al fucken.

ben ook een keer heel erg fout gegaan op speed.. we waren met de 2e nacht doorhalen bezig en toen was ons spul op. maar een kennis van me had nog heel veel bij zich, dus toen hebben we dat maar genomen.. ik heb geen idee wát het was, maar er zat echt iets vaags doorheen.. iedereen die die zooi gehad had heeft echt heel vaag & kut getript erop.. ik zat compleet in een andere wereld, was echt niet tof.

en een keer een overdosis ghb gehad.. zo wat was ik ziek daar van.. continu wegvallen en als ik dan weer bij kwam was het direct kotsen.. was ook direct de laatste keer ghb haha.
----------------------------------------
Computer games don't affect kids. If Pacman affected us we'dd all be walking in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music....
Twister
1988 Editie
Gepost door Twister op zaterdag 22-12-2007 om 12:52:18
Ik ben alleen ziek geworden, dat was de eerste keer dat ik wiet deed. Ik zei dat tegen iemand en voor ik het wist kwam iedereen op het feest me pofjes aanbieden. Ik vrolijk doorpoffen natuurlijk, maar in combinatie met een overvloed aan alcohol was dat misschien niet slim. In het begin voelde het KANKER goed (bij gebrek aan een sterker woord), en daarna heb ik van half 12 tot half 4 niet kunnen lopen en moest ik om de 5 minuten ongeveer kotsen. Nu doe ik bijna nooit meer wiet, maar drinken nog wel, daar kan ik gelukkig vrij goed tegen.
----------------------------------------
Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
Outshining Gepost door Outshining op zondag 23-12-2007 om 21:37:24
Quote:
SLM040 schreef op 20-12-2007 @ 04:56
(...)

Het schijnt zo te zijn dat je sterft als je 12 dagen geen slaap hebt.


Ik ben eens even gaan opzoeken wat ik daar ook alweer ooit over gelezen had.
Ergens eind jaren '50 heeft een DJ op Times Square in een glazen kooi gezeten en ondernam de poging om 200 uur wakker te blijven, weliswaar onder supervisie van wetenschappers en en doktoren.
Uit dit voorbeeld van slaapdeprivatie komt naar voren dat hij na 2 dagen/ nachten visuele illusies kreeg, hij zag spinnen in zijn schoenen etc. Na ongeveer 100 uur werd zelfs de meest simpele, dagelijkse test een zware opgave. Hij had moeite zich dingen te herinneren en de illusies werden heviger. Na 120 uur ging hij een hotel binnen om zich te wassen. Toen hij een lade opende om iets te pakken rende hij de gang op omdat volgens hem de la in lichterlaaie stond. Dagelijkse tests werden ondraaglijk, voor zowel hem als voor de mensen die hem bestudeerden. Hij kon simpele formules niet meer oplossen en dat besef was er nog, waardoor hij zich daar in alle hevigheid tegen verzette. Na 170 uur wist hij amper meer wie hij was. Psychotische waanbeelden etc. hadden zich meester van hem gemaakt. Na 200 uur hadden nachtmerries en hallucinaties zich met de realiteit vermengd en voelde hij zich slachtoffer van een sadistische samenleving.

Er is ook een andere gevalsstudie bekend van een jongen die meedeed aan een schoolproject en 264 uur wakker trachtte te blijven. Deze jongen was thuis, had zo nu en dan wel last van spanningen in zijn hoofd maar het slaapverlies leek weinig effect te hebben op zijn mentale gesteldheid.

Conclusie: Afhankelijk van de omgeving (en zoals mn boek zegt) en lichamelijke conditie.


Intrigerende shit gek.

BTW: Over die 12 dagen zonder slaap en doodgaan staat hier niks geschreven.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 23-12-2007 @ 21:38:39 ]

----------------------------------------
Sabr
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op zondag 23-12-2007 om 21:40:16
Nja ik meen dus zoiets gelezen of gehoord te hebben, 12 dagen geen slaap is dood.

Maar ik kan me ook vaag een verhaal herrineren van een of andere Chinees die 12 dagen non stop achter zijn pc zat en toen de pijp uit ging.

Interresante shit toch wel.
----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
Outshining Gepost door Outshining op zondag 23-12-2007 om 21:43:22
Quote:
SLM040 schreef op 23-12-2007 @ 21:40
Nja ik meen dus zoiets gelezen of gehoord te hebben, 12 dagen geen slaap is dood.

Maar ik kan me ook vaag een verhaal herrineren van een of andere Chinees die 12 dagen non stop achter zijn pc zat en toen de pijp uit ging.

Interresante shit toch wel.


Denk dat het ook heel veel met de omgeving en lichamelijke en geestelijke gesteldheid te maken heeft.
Maar inderdaad mij staat ook bij dat ik ergens gelezen heb dat 12 dagen gedepriveerd van slaap je het hoekje om doet gaan. Best freaky..

----------------------------------------
Sabr
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op zondag 23-12-2007 om 21:48:24
Ik heb het even nagezocht, dat verhaal van de Chinees. Ik heb zelf 2 verhalen door elkaar gehaald want die Chinees stierf na 3 dagen gamen, dat van 12 dagen heb ik dus elders gelezen of gehoort.

http://www.nu.nl/news/1238532/122/Chinees_dood_na_drie_dagen_non-stop_gamen.html

Ik kwam dit ook tegen terwijl ik dat artikel over die chinees wilde vinden.

http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/3661/Belg_kan_niet_slapen.html
----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
Outshining Gepost door Outshining op zondag 23-12-2007 om 21:56:42
Quote:
SLM040 schreef op 23-12-2007 @ 21:48
Ik heb het even nagezocht, dat verhaal van de Chinees. Ik heb zelf 2 verhalen door elkaar gehaald want die Chinees stierf na 3 dagen gamen, dat van 12 dagen heb ik dus elders gelezen of gehoort.

http://www.nu.nl/news/1238532/122/Chinees_dood_na_drie_dagen_non-stop_gamen.html

Ik kwam dit ook tegen terwijl ik dat artikel over die chinees wilde vinden.

http://www.waarmaarraar.nl/pages/re/3661/Belg_kan_niet_slapen.html


Absurd hoor. Ik weet niet wat er van dat tweede verhaal waar is, dat eerste verhaal geloof ik zonder meer. 7 jaar niet slapen is.. sja another story completely.
----------------------------------------
Sabr
Stoeprand
WHITE TRASH!
Gepost door Stoeprand op zondag 23-12-2007 om 21:56:48
Dope shit SLM
----------------------------------------
Door de razernij voel ik haast geen pijn
Als ik langzaam met een mes door mijn aders snij
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op zondag 23-12-2007 om 21:59:31
Er is zoiezo veel interresants te vinden over dit via google.
----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 [3] ]
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.011 sec.