Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] ]
dap
038
Gepost door dap op dinsdag 25-11-2008 om 10:27:12
Quote:
di 25 nov 2008, 07:14

Joran: Ik heb Natalee verkocht

AMSTERDAM - Joran van der Sloot heeft verteld dat hij Natalee Holloway heeft verkocht aan een man op het strand van Aruba.

Die bekentenis doet Joran in een interview met de Amerikaanse tv-zender Foxnews dat maandagavond (plaatselijke tijd) werd uitgezonden.

Volgens Joran heeft hij in februari 2005 in het casino op Aruba een man ontmoet die hem vertelde geïnteresseerd te zijn in een meisje. De man zou Joran hebben gevraagd of hij hem in ruil voor geld een blond meisje kon leveren. Tussen de eerste ontmoeting en de verdwijning van Natalee hadden Joran en deze man meerdere keren contact. De man zou Joran niet verteld hebben waar hij een blond meisje voor nodig had.

'Elgar'

Volgens Joran is de de man ongeveer 30 of 40 jaar, spreekt hij Nederlands, Papiaments en Engels en heet hij 'Elgar', maar hij zegt erbij dat hij niet zeker weet of dat zijn echte naam is.

Joran vertelt over de bewuste avond van de verdwijning van Natalee. "Ik heb haar meegenomen om een stukje te gaan rijden. We gingen naar het strand, waar we uit de auto stapten en wat gingen zoenen. Toen kwam de man, die gaf me een zak geld en nam Natalee mee de zee op in een bootje. Ze raakte niet in paniek, maar vroeg wel waarom ik niet meeging. Ze was dronken."

Venezuela

Joran zegt dat Natalee met een bootje is meegenomen naar Venezuela en dat hij er zelf 10.000 dollar aan overhield. Daarvan zou hij 2.000 dollar hebben verdeeld onder twee vrienden, Deepak en Satish, die hem zouden hebben geholpen.

Het interview met anchor Greta Van Susteren is volgens Fox opgenomen in Azië. Van der Sloot verbleef tot voor kort in Thailand, maar zijn huidige verblijfplaats is na recente undercover-onthullingen van misdaadverslaggever Peter R.de Vries over betrokkenheid bij vrouwenhandel onbekend.

'In leven'

Joran zou contact hebben gezocht met Foxnews omdat hij 'wil dat alles voorbij is en hij verder kan gaan met zijn leven'. Hij hoopt dat de man die Natalee kocht gevonden wordt en misschien Natalee zelf ook wel. Want volgens Joran kan ze nog steeds in leven zijn...

Om zijn verhaal te schragen heeft Van der Sloot Fox News digitale opnamen overgedragen van telefoongesprekken die hij met zijn vader zou hebben gevoerd. Die zou zijn zoon vermanend hebben toegesproken omdat mensenhandel “een serieuze misdaad” zou zijn. Dinsdag besteedt Fox News opnieuw uitgebreid aandacht aan de verdwijning van Natalee Holloway.

Bekijk hier het interview

'Verzonnen'

Overigens heeft Joran na het interview nogmaals met Foxnews contact opgenomen om te zeggen dat hij alles wat hij in het interview heeft gezegd, heeft gelogen. Hij zou alles verzonnen hebben en Natalee niet hebben verkocht.


raaaaar
Nickert
boss
Gepost door Nickert op dinsdag 25-11-2008 om 10:31:39
Joran is een baas.
dap
038
Gepost door dap op dinsdag 25-11-2008 om 10:47:49
Quote:
De Vries: Dit hoort gewoon bij verdediging

AMSTERDAM - Volgens Peter R. de Vries hoort het interview dat Joran van der Sloot gaf aan Foxnieuws allemaal bij de verdedigingsstrategie van de Nederlander. "Hij wil gewoon het beeld scheppen dat hij een pathologische leugenaar is waardoor het zicht op de werkelijkheid vertroebelt".

Het interview is volgens de misdaadjournalist al een half jaar oud. "Ze hebben het op de plank laten liggen omdat ze het onbetrouwbaar vonden". Na de uitzending van Peter R. de Vries ruim twee weken geleden waarin Joran voor de geheime camera Thaise vrouwen aanbiedt voor de handel, besloten de Amerikanen het verhaal toch uit te zenden.

De Vries is dan ook niet onder de indruk van de ´nieuwe bekentenis´ van Joran. "Hij wil gewoon het beeld scheppen dat hij niet spoort. Hij denkt ´als ik maar steeds heel ongeloofwaardig overkom, geloven mensen mijn echte bekentenis ook niet meer. En zo zorg ik ervoor dat ik niet in de gevangenis kom’", aldus de tv-journalist. "Want als mensen denken dat hij onzin praat, gaan ze misschien ook wel denken dat de bekentenissen in de Range Rover waren gelogen".

Maar op dat punt valt Van der Sloot volgens De Vries snel door mand. "Er is een duidelijk verschil tussen de Joran die uitspraken doet voor een televisiecamera en de Joran die praat op het moment dat hij niet weet dat hij wordt gefilmd", legt hij uit.

Zo waren de bekentenissen die Joran deed tegenover Patrick van der Eem in de Range Rover duidelijk anders. "Hij wist toen niet dat hij werd gefilmd en dacht dat hij sprak met zijn beste vriend. Aan zijn lichaamshouding kon je zien dat dit een authentiek verhaal was. Meerdere wetenschappers hebben dat voor ons onderzocht en bevestigd".

Het is een bekende methode van criminelen om veel te liegen om zo twijfels te zaaien. En dat de vader van Joran, die advocaat is, dit weet, ligt volgens De Vries voor de hand. "Je zag ook dat de vader van Joran na onze eerste uitzending bewust leugens rondstrooide. Zo zei hij dat Joran in een psychiatrische inrichting zat, terwijl dit helemaal niet klopte. Ook meldde hij over zijn eigen zoon dat het een fantast en een pathologische leugenaar was".


Ik denk inderdaad dat dit zo is, hoezo zou Joran ineens nu met dit komen dat lijkt me echt dom.
Nickert
boss
Gepost door Nickert op dinsdag 25-11-2008 om 11:41:37
Manuz
Zet die beat op repeat
Gepost door Manuz op dinsdag 25-11-2008 om 13:36:03
Wtf nou weer, die joran spoort echt nie
----------------------------------------
Jspr schreef op 02-04-2009 @ 16:33:26
"Aight, nouja dio en opposites is te gek aangezien ik dan toch al vrij lam rondwandel, en shit als mn nikies enzo is gewoon supertof dan."
Critical Gepost door Critical op dinsdag 25-11-2008 om 13:42:09
hehe laughing out loud
----------------------------------------
zelfs de sky is geen limit voor mij
Manuz
Zet die beat op repeat
Gepost door Manuz op dinsdag 25-11-2008 om 13:45:53
LOL

die is idd wel hard ja

----------------------------------------
Jspr schreef op 02-04-2009 @ 16:33:26
"Aight, nouja dio en opposites is te gek aangezien ik dan toch al vrij lam rondwandel, en shit als mn nikies enzo is gewoon supertof dan."
L2N
twezus
Gepost door L2N op dinsdag 25-11-2008 om 18:53:15

----------------------------------------
L2's bradda's en bradderinnen: zix finger dax freakyfreek kadee livio dge xflipit jspr thomas bigsam mofo ozcan muss maffedodo sjaakie brandt bj iminic rvr gizzle freshss melle ouweschoolgast aprofourz gaucho saku/angelix ottogast deekte g0ldfinger leyla
chester
www.leonchester.nl
Gepost door chester op zondag 28-02-2010 om 22:33:12
En...
Wie heeft er allemaal gekeken?
----------------------------------------
onderschrift
deking
Dr. Cooper
Gepost door deking op zondag 28-02-2010 om 22:38:03
ik.

Was dit nou nieuw of? was in 2009 al ofzo stond er maar nog nooit wat over gehoord.
Tjappies
smokin\'
Gepost door Tjappies op zondag 28-02-2010 om 22:45:10
wat was er dan??
----------------------------------------
https://www.youtube.com/user/blaat1987
chester
www.leonchester.nl
Gepost door chester op zondag 28-02-2010 om 22:46:21
Quote:
deking schreef op 28-02-2010 @ 22:38
Was dit nou nieuw of? was in 2009 al ofzo stond er maar nog nooit wat over gehoord.

Het was nog niet eerder op televisie vertoond.
----------------------------------------
onderschrift
Jos de Boss
Jops
Gepost door Jos de Boss op maandag 01-03-2010 om 00:30:08
Ik heb ook nog gekeken, weet niet zo goed wat ik ervan moet denken, het blijft een raar mannetje die joran. Hij zou maar zo de waarheid gesproken kunnen hebben, maar je weet het toch nooit bij hem.

Wat ik wel denk is dat het sowieso een aandachtsgeil mannetje is, en wat de fok deed terrorjaap nou eigenijk met hem, volgens mij probeert ie hier gewoon een show mee te scoren op rtl 5 ofzo.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 01-03-2010 @ 00:31:20 ]

----------------------------------------
Jos de Boss
deking
Dr. Cooper
Gepost door deking op maandag 01-03-2010 om 00:36:35
Geld scoren waar je kan, prima. Vond t wel een vermakelijk programma.
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] ]
© 1998 - 2021 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0216 sec.