Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: [1] 2 3 ]
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op dinsdag 26-02-2008 om 20:35:04


Quote:


BEVESTIGING VAN UFO-DISCUSSIE OP 12 FEBRUARI IN DE VERENIGDE NATIES IN NEW YORK

Door: Paul Harmans


Op het Internet circuleert al een tijdje het bericht dat er op 12 januari (200 een geheime bijeenkomst in de verenigde Naties in New York is gehouden waarbij gediscussieerd werd over UFO’s en buitenaards leven.

http://exopolitics.org/Exo-Comment-65.htm

Er is nu bevestiging van andere betrouwbare personen, die natuurlijk anoniem willen blijven. Er wordt beweerd dat er tijdens de bijeenkomt een document is rondgegaan dat momenteel aan andere landen wordt voorgelegd voor studie en opmerkingen.


Verenigde Naties New York

De bronnen beweren dat in het document wordt gerefereerd aan een aanbod van buitenaardsen om de mensheid te helpen bij de openbaring van buitenaards leven. Op de bijeenkomst werd klaarblijkelijk ook gesproken over hoe de Verenigde Naties zijn aangemoedigd een pro actief standpunt in te nemen wat betreft het vrijgeven van geheime technologieën die vrije energie kunnen verschaffen. Het jaar 2013/2017 is gegeven als mogelijke data waarop buitenaardsen ondubbelzinnig zullen verschijnen.

Zodra het document op een of andere wijze binnen de UFO-gemeenschap opduikt zal meer duidelijk worden over waar de bijeenkomst werkelijk om ging. De diverse bronnen geven in ieder geval aan:

1. De bespreking ging prima, hoewel 1 bron lichtelijk gefrustreerd wegging.

2. Er werden diverse onderwerpen besproken. De recente UFO-waarnemingen werden ook besproken.

3. De beveiliging rondom de ontmoeting was zeer uitvoerig.

4. Iedereen werd gefouilleerd. Pennen, spelden en sleutelbossen werden verzameld en mochten niet mee naar binnen. Er waren vele veiligheidscontrolepunten. De persoonlijke Verenigde Naties pas werd bij binnenkomst van de zaal ingenomen.

5. 50 tot 60 personen deden eraan mee. Iedereen was in burgerkleding, behalve één Rus.

6. Andere landen kunnen er ook militairen naartoe gezonden hebben, maar die kwamen dan op burgertitel.

7. Het UFO-onderwerp werd besproken. De Russen zijn zeer achterdochtig over het Westen. Ook Putin is niet echt betrouwbaar. Dat frustreerde één bron bijzonder. Deze bron denkt dat de Russen wel zullen bijdraaien, “Ze komen altijd terug aan de onderhandelingstafel.” Dit wantrouwen lijkt een voortdurende kwestie te zijn tussen Oost en West.

8. De religieuze implicaties van contact kwamen gedurende de ontmoeting ook aan de orde. Het werd zelfs een 20 minuten durende discussie. Het lijkt dat wat dit betreft de Indiërs het daar het moeilijkst mee hebben. De bevolkingsgrootte is een belangrijke factor bij hoe landen/staten omgaan met een nieuw paradigma. De groei van India leidt tot een vraag aan voedsel, energie en water waaraan niet is te voldoen. De bron beweert dat de wereld haar bevolkingsgrootte en bestaansmiddelen onder controle moet brengen. Buitenaardsen willen helpen, maar we moeten hen laten zien dat we bereid zijn binnen onze verplichtingen te leven. Als we geen greintje vastberadenheid laten zien, dan zullen ze ons simpelweg niet helpen.

9. Een bron vertelt dat de datum van 2013 van officieel contact fout is. Dat is wel de datum waarop zaken belangrijker worden. De echte datum van contact ligt in 2017. Het zal op deze datum zijn dat grote voertuigen boven steden zullen verschijnen. Er zal geen machtsvertoon zijn, ze zullen daar gewoon hangen. Een bron beweert dat de film ‘Independence Day’ er dicht bij zat, maar dat hun schepen niet zo groot zijn en nogmaals, dat er geen geweld zal worden gebruikt. De bron kan niet bevestigen wie zijn bron is voor het jaartal 2017. Maar zijn bron bevindt zich zeer hoog in militaire-, inlichtingen- en regeringskringen.

10. De bron beweert dat de keus aan ons is of we het contact accepteren.

11. De buitenaardsen die in 2017 zullen arriveren worden ‘The Controllers’ genoemd. Zij zijn een soort galactische federatie, hoewel de naam ‘Galactische Federatie’ niet de juiste naam is voor hun groepering, het is een hypothetische naam gebruikt als referentie.

12. The Controllers hebben een oprecht gevoel voor vrijheid en vrije wil. Ze zullen niet bemiddelen en helpen als de mensheid hen niet laat zien dat hun hulp gewenst is. Als er zich een wereldwijde calamiteit mocht voordoen (een kernoorlog) dan zullen The Controllers geen contact maken. “Dat is iets wat ze niet zullen tolereren,” beweert de bron.

13. The Controllers zullen ons, als we niet willen inzien dat we onze bevolkingsaanwas moeten stabiliseren, niet voorzien van technologie om onze manier van voedselvoorziening uit te breiden. Zij willen niet dat onze wereldpopulatie zal verdubbelen vanwege een technologische vernieuwing door hen ingevoerd. De bron gebruikt India als voorbeeld: "India heeft 1 miljard mensen. Het is duidelijk een land dat uit balans is voor wat betreft haar populatiegrootte."

14. Een ruzieachtig moment tijdens de ontmoeting had te maken met de religieuze implicaties van contact. Dat is een onderwerp van grote zorg. De bron beweert dat de merendeels niet-kerkelijke gemeenschappen veel gemakkelijker over contact denken dan de fundamentalistische. Hij beweert: “De Rooms Katholieke landen zullen niet echt een moeilijke tijd doormaken, behalve dan op het gebied van het populatieprobleem. De Rooms-katholieken hebben reeds drie Goden in Eén, dus het accepteren van anderen is niet zo heel lastig. Het struikelblok zal het beheersen van de populatie zijn. De Protestantse landen zullen zeer makkelijk met het contact omgaan. Dat zullen ook de landen doen met religies die zijn verbonden aan de natuur. De Moslim, Hindoe en fundamentalistische christelijke religies zullen het zeer moeilijk hebben. Misschien zal het zelfs de totale opheffing van deze genoemde religies tot gevolg hebben, we kunnen massazelfmoorden verwachten, sociale onrust en opstand. De buitenaardsen zullen helpen bij het herprogrammeren en bij het concept van een veelomvattende galactische entree. De aardse samenleving zal echter de handschoen moeten opnemen en moeten meewerken.”


Wat moeten we hiermee?
Het riekt naar desinformatie en naar de ideeën van Niburu met hun 'Galactische Federatie' en 'Controllers', maar de rest gaat natuurlijk wel over de grote vraagstukken waar de wereld mee te maken krijgt als buitenaards contact een feit is. Waar men het bij de VN schijnbaar niet over heeft gehad, is de verreikende negatieve invloed van een obscure elite die dergelijke buitenaardse contacten en -technologieën al decennia tracht te onderdrukken en dus binnenkort wel weer via bepaalde bronnen van zich zal laten horen om daarmee dergelijke vergaderingen van de VN belachelijk te maken of als onzin te betitelen. Tevens zullen zij beslist hun macht aanwenden om de deelnemers aan dergelijke vergaderingen onder druk te zetten en te manen daar in de toekomst weg te blijven.

Niemand kan mij wijsmaken dat een dergelijke elite of groepering niet bestaat. Iedereen met gezond verstand en wat wijsheid kan zich ervan overtuigen dat het UFO-fenomeen al dik 60 jaar wordt gedebunkt onder aanvoering van een elitegroepering die donders goed weet wat het fenomeen inhoudt. Het UFO-fenomeen wordt door iedereen die zich lang genoeg in het fenomeen heeft verdiept niet zomaar en zonder reden met buitenaards in verband gebracht, de feiten duiden daar simpelweg op en honderden hooggeplaatste getuigen (bijvoorbeeld zij in het Disclosure Project) beweren dat ook allemaal zonder de minste twijfel. Dat doet iedereen binnen de overheid die er iets vanaf weet ook en nu dus ook de Verenigde Naties. Tenminste, als deze bijeenkomst werkelijk heeft plaatsgevonden en dat moeten we nog even afwachten, misschien dat er documenten vrijkomen en deelnemers naar voren komen die met naam en toenaam willen getuigen dat het werkelijk zo is gegaan.

Als dit aspect van buitenaards contact werkelijk speelt, dan zullen we (de gehele mensheid) beslist niet tot 2017 hoeven te wachten totdat we werkelijk over buitenaardsen horen. Het is de bedoeling dat we als menselijk ras in zijn totaal meedenken over eventueel contact en dus zullen de verantwoordelijke regeringen (als die het aandeel van de bevolking erin tenminste willen snappen) binnen afzienbare tijd met voorstellen naar het volk moeten komen. Het wordt zo onderhand wel tijd voor een begeleiden door een hogere intelligentie van dit zooitje ongeregeld op aarde. Het is wel te hopen dat deze kluit aardse domkoppen het tenminste kan opbrengen om dit soort beslissingen zonder oorlogen, moord en doodslag te nemen en kan inzien dat het, als deel van de deal, aan iedereen op deze bijna totaal verpeste aardkloot ten goede moet komen en men niet bepaalde personen en bevolkingsgroepen op geaardheid, huidskleur, geloof, enz. mag uitsluiten. Mijn God, laten we maar vast beginnen met duimen!

http://www.ufocasebook.com/2008/unupdate.html

http://www.ufodigest.com/news/0208/unmeeting.html

http://www.opednews.com/articles/opedne_franklin_080218_ufos_and_the_disclos.htm


UFO PAGINA

Pagina Laatst Toegevoegde Artikelen


bron

Wattefok? Staat ook nog wat op http://www.geenstijl.nl.
Komt best overtuigend over..
Bigfoot
Wack
Gepost door Bigfoot op dinsdag 26-02-2008 om 20:58:08
hoax
----------------------------------------
argh
Outshining Gepost door Outshining op dinsdag 26-02-2008 om 21:35:47
"Het wordt zo onderhand wel tijd voor een begeleiden door een hogere intelligentie van dit zooitje ongeregeld op aarde. Het is wel te hopen dat deze kluit aardse domkoppen het tenminste kan opbrengen om dit soort beslissingen zonder oorlogen, moord en doodslag te nemen en kan inzien dat het, als deel van de deal, aan iedereen op deze bijna totaal verpeste aardkloot ten goede moet komen en men niet bepaalde personen en bevolkingsgroepen op geaardheid, huidskleur, geloof, enz. mag uitsluiten. Mijn God, laten we maar vast beginnen met duimen!"

Hehehehe, amen.
----------------------------------------
Sabr
Gizzle
Onid/Flowëtisch
Gepost door Gizzle op dinsdag 26-02-2008 om 21:50:33
Quote:
Bigfoot schreef op 26-02-2008 @ 20:58
hoax


Internet heeft toch altijd gelijk?
----------------------------------------
Basic Instructions Before Leaving Earth'
deking
Dr. Cooper
Gepost door deking op dinsdag 26-02-2008 om 22:28:02
haha what
Angelix
jeweetwie
Gepost door Angelix op dinsdag 26-02-2008 om 22:46:22
zou wel chill zijn toch.
----------------------------------------
Ik beschouw mezelf een held in dit,niet volgens opinie
maar omdat ik mezelf geweldig vind.
EmKay1 Gepost door EmKay1 op dinsdag 26-02-2008 om 22:49:14
De mens weet niet eens 1 % van het universum. Hoe kan je dan uitsluiten dat er geen ander leven bestaat?
----------------------------------------
ZWO
DutchNelson
Bye Bye
Gepost door DutchNelson op dinsdag 26-02-2008 om 22:57:54
Vet lachen met geert wilders dan
Die wil de grensen dicht voor 5 jaar, komen die alientjes opduiken.
Dan wil hij weer de planeet dicht voor 5 jaar en gaat ie een film maken over aliens , geert wars
----------------------------------------
het is hiphop dus we downloaden het gewoon
urban kk lijers, Bye Bye
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op dinsdag 26-02-2008 om 23:50:33
Hehe ja maar moete we t nou geloven of niet.. Hoe betrouwbaar zijn die bronnen?
Angelix
jeweetwie
Gepost door Angelix op woensdag 27-02-2008 om 00:04:39
Zo lang het niet een officieel nieuwsbericht wordt geloof ik er geen arsche van.
----------------------------------------
Ik beschouw mezelf een held in dit,niet volgens opinie
maar omdat ik mezelf geweldig vind.
KevinR
010
Gepost door KevinR op woensdag 27-02-2008 om 00:24:02
https://www.youtube.com/watch?v=Xx8__ZPOtIE

zou het?
[ Dit bericht is gewijzigd door op 27-02-2008 @ 00:27:20 ]
Greg Kerkwerper
mazl he
Gepost door Greg Kerkwerper op woensdag 27-02-2008 om 00:28:26
Wat is een converentie?
----------------------------------------
Fok 't
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op woensdag 27-02-2008 om 00:51:50
Heb ik t verkeerd getypt of wat?
Vent
Gepost door Vent op woensdag 27-02-2008 om 00:54:11
conferentie ouwe
DutchNelson
Bye Bye
Gepost door DutchNelson op woensdag 27-02-2008 om 00:54:30
conferentie
converentie

conferentie is gewoon een zaaltje vol volk dat ergens over zeikt.
----------------------------------------
het is hiphop dus we downloaden het gewoon
urban kk lijers, Bye Bye
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op woensdag 27-02-2008 om 00:54:42
- Laat.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 27-02-2008 @ 00:54:57 ]

----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op woensdag 27-02-2008 om 00:56:32
Nja dus dat, what makes the difference.
Ik vond echt rare shit man, in 2017 gewoon ufo's boven alle grote steden van nl, like wtf?
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op woensdag 27-02-2008 om 00:57:09
Nee want de aarde vergaat al in 2012!!!111
----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op woensdag 27-02-2008 om 00:59:14
Hehe in welk complot geloof jij nou weer
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op woensdag 27-02-2008 om 01:03:42
Land wordt water, water wordt land, 2012 Maya's bla bla bla? Niet gehoord?
----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op woensdag 27-02-2008 om 01:04:11
Damn ik leef echt onder een steen, heb je een linkje?
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op woensdag 27-02-2008 om 01:08:18
Momentje.


Edit: http://www.daanspeak.com/Maya01.html daar staat wel het een en het andere tussen, je kan ook gewoon ''2012'' googelen.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 27-02-2008 @ 01:09:03 ]

----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
Greg Kerkwerper
mazl he
Gepost door Greg Kerkwerper op woensdag 27-02-2008 om 01:10:09
Ik ben er zelfs een boek over aan 't schrijven...
----------------------------------------
Fok 't
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op woensdag 27-02-2008 om 01:19:06
k heb bij favoriete toegevoegt slm, check morge wel nu te skaffa
Brandt
Nextschool
Gepost door Brandt op woensdag 27-02-2008 om 02:11:46
zou mooi wezen ja
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op woensdag 27-02-2008 om 16:10:46
Een of ander wijf krijgt 4 pagina's vol met reacties omdat ze een lame track dropt.
En independence day begint zowat en mensen boeit het niet.. raare zaak

met andere woorden: Kick!
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op woensdag 27-02-2008 om 16:13:38
Gast, weet je hoe stom ik het vind als ik ineens hard op zit te lachen achter mijn pc? En jij met die opmerking van je krijgt het gewoon voor elkaar.
----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op woensdag 27-02-2008 om 16:16:13
Hehehe
Skiz
Big Pimpin'
Gepost door Skiz op donderdag 28-02-2008 om 11:09:46


nou hoorde ik ooit ergens eens tussen al het gecomplottheorie door ik geloof bij de film zeitgeist dat dit een van de laatste stappen zou zijn om de wereld tot "the new world order" te vormen. Waar na al het gehuil over klimaat en terrorisme zou een aanval van aliens de laatste dreiging zijn.

Quote:
jaar 2013/2017

zou dan wel inhouden dat er in die periode een ufo in een of ander gebouw vliegt, waarna een halve stad ontploft etc.

Maar WHAT THE FUCK mensen. welke mongool denkt nou werkelijk dat je op voorhand kan gaan lopen verkondigen wanneer er echt heel veel ufo verschijningen zijn. De lompheid zelfve echt, dan zouden ze nu ook al met ufo's kunnen communiceren wanneer ze eens op de koffie komen.
----------------------------------------
myspace
broederschap
Gepost door broederschap op donderdag 28-02-2008 om 22:20:47
ik kan het wel geloven lol het is ieder geval de media die geloof ik voor 70% ofzo
hoe zouden die aliance eruit mischien net als pokemon en daarna weer kan veranderen in paris hilton ofzo en hoe zou het geslacht enzo eruit zien?vragen vragen en vragen ik zie ze als world of warcraft gassies
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op donderdag 28-02-2008 om 22:23:11

----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
Re-iLL
Gepost door Re-iLL op donderdag 28-02-2008 om 22:25:53
waarschijnlijk lijken ze op de man in de spiegel
broederschap
Gepost door broederschap op donderdag 28-02-2008 om 22:29:23
zou wel lachen zijn als het waar is van southpark dat wij een soort gouden kooi zijn met alllemaal rassen enzo en dat cristenen op mars wonen en herten op jupiter ofzo
Bigfoot
Wack
Gepost door Bigfoot op donderdag 28-02-2008 om 22:34:58
dude....?
----------------------------------------
argh
broederschap
Gepost door broederschap op donderdag 28-02-2008 om 22:40:35
sorry te veel fantasy
SLM040
Wat nou!? Geen kusje!!?
Gepost door SLM040 op donderdag 28-02-2008 om 22:41:54
Hij is het broertje, ofzo, van Hyreme, dus neem het hem niet kwalijk.
----------------------------------------
Thomas schreef op 06-03-2008 @ 21:52
hihi, piemel, hihihi vagina! oooh noh! hihi
broederschap
Gepost door broederschap op donderdag 28-02-2008 om 23:21:32
euhm dankje.. beschouw rick als een kennis niet als me broer
Jere Gepost door Jere op vrijdag 29-02-2008 om 00:00:45
https://www.youtube.com/watch?v=ms7Mi5jpwi4

Ufo Piloot JAXX!!!

https://www.youtube.com/watch?v=D2icQ2VfxPg&feature=related

rappend en al
----------------------------------------
www.jere-me.com
deking
Dr. Cooper
Gepost door deking op vrijdag 29-02-2008 om 00:07:58
Zag vanmorgen in de bus ook iemand met een krant met een dergelijk kopje boven een artikel.
L2N
twezus
Gepost door L2N op vrijdag 29-02-2008 om 02:08:50
de ufomaffia!!!! lamborgini's komen eraan!!!!
----------------------------------------
L2's bradda's en bradderinnen: zix finger dax freakyfreek kadee livio dge xflipit jspr thomas bigsam mofo ozcan muss maffedodo sjaakie brandt bj iminic rvr gizzle freshss melle ouweschoolgast aprofourz gaucho saku/angelix ottogast deekte g0ldfinger leyla
Brandt
Nextschool
Gepost door Brandt op vrijdag 22-08-2008 om 15:32:53
haters
Dutcher Gepost door Dutcher op zaterdag 23-08-2008 om 12:50:45
en de wereld zou 21 december 2012 nog wel vergaan
----------------------------------------
mafifa
Finger
Gepost door Finger op zaterdag 23-08-2008 om 14:10:51
Al zouden de verenigde naties bij elkaar komen om over ufo's te praten dan hoefd dat nog niet over aliens te gaan.
Als een land over een ander land vliegt zonder zich herkenbaar te maken is dat ook een ufo.
Dat verhaal van aliens zal wel weer iemand met een te grote fantasie geweest zijn.
NoSleep
Dennis
Gepost door NoSleep op zaterdag 23-08-2008 om 15:12:54


Haha, bestwel sick.
Ko-eN Gepost door Ko-eN op zaterdag 23-08-2008 om 16:27:47
damn, interesant stuk, maarm waarom dan pas?
denk dat de wereld er eigk nooit klaar voor zou zijn, mensen veranderen pas als het feit er is, en het met eige ogen gaan zien.
denk juist hoe langer we w8te hoe zieliger de wereld word maja..
ik wis het! hahahaha
[ Dit bericht is gewijzigd door op 23-08-2008 @ 16:32:44 ]
Twister
1988 Editie
Gepost door Twister op zaterdag 23-08-2008 om 16:43:05
Quote:
NoSleep schreef op 23-08-2008 @ 15:12


Haha, bestwel sick.


Hoax


----------------------------------------
Shiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
NoSleep
Dennis
Gepost door NoSleep op zaterdag 23-08-2008 om 17:26:31
Haha, i know. En dan zie je nog steeds mensen in die comments die niet geloven dat het dezelfde stem is!
FreshS
De frisse
Gepost door FreshS (1.000.000ste bericht postert) op zaterdag 23-08-2008 om 17:54:08
what tefok als hier over een paar jaren aliens lopen dan!
maar ja, eerst zien dan geloven, zou wel way to sick zijn iig
----------------------------------------
Yo momma so poor she can't afford to pay attention
Nickert
boss
Gepost door Nickert op zaterdag 23-08-2008 om 18:02:40
Ja echt leuk als er 50 meter lange wormen komen die alles opvreten. Tof man.
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op zaterdag 23-08-2008 om 18:24:55
haha te veel dune gelezen?
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: [1] 2 3 ]
© 1998 - 2020 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.025 sec.