Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Optredens, festivals en parties /   [Pagina: 1 2 3 [4] ]
Jere Gepost door Jere op zondag 02-11-2008 om 18:00:33
En het was een saturday, betekend dat dat DeLaSoul de vraag ewer aan eht publiek stelde welke dag het was?
----------------------------------------
www.jere-me.com
Zjoerd
Gepost door Zjoerd op zondag 02-11-2008 om 18:54:30
Haha de laatste keer dat ik De La Soul live zag vroegen ze ook aan het publiek wat voor day het was (degene aan wie ze het vroegen snapte het niet en zei steeds: uuh wednesday? it's wednesday right?).
Liquid
Gepost door Liquid op zondag 02-11-2008 om 19:08:50
Quote:
Zjoerd schreef op 02-11-2008 @ 18:54
Haha de laatste keer dat ik De La Soul live zag vroegen ze ook aan het publiek wat voor day het was (degene aan wie ze het vroegen snapte het niet en zei steeds: uuh wednesday? it's wednesday right?).


Hahaha word, dat was bij Meet The Streets vorig jaar
----------------------------------------
It's called the American Dream because you have to be asleep to believe it.
Overgewicht
Pindakaas
Gepost door Overgewicht op zondag 02-11-2008 om 19:18:01
Psies ja die vraag wou ik ook horen en die track ook wel!
bij Meet the Streets was het flinke party!
SBU
Lieve kale dude - Godcomplex
Gepost door SBU op zondag 02-11-2008 om 19:24:13
De La is altijd dikke party, baal er ook straf van dat ik dat gemist heb. Best fokked. EPMD ook al gemist door het lange wachten aan de deur. Mos Def viel tegen. NL stage was één grote teleurstelling. Acts die niet optraden omdat ze timetables opgefokt waren, (of ze daar gelijk in hebben wil ik ff in het midden laten). Volgens mij 'klopte' alleen na NAS de bovenverdieping enigszins (eigenlijk niet, maar was het er wel okay).

Pharcyde was dope as useal, Nas was dope.

Al met al, behoorlijke tegenvaller met een paar plus puntjes, metname een tegenvaller door de gemiste dope acts dat wel weer dan.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 02-11-2008 @ 19:25:20 ]

----------------------------------------
Leyla! : ik wilde even zeggen dat ik jou een eindbaas vind omdat je zomaar voor niks en in je vrije tijd een goede website en forum opzet als nlhh
Schaduw Gepost door Schaduw op zondag 02-11-2008 om 22:26:38
Quote:
Mip schreef op 02-11-2008 @ 13:37
NL podium was erg matig. Turk deed moeilijk omdat hij geen support kreeg. kostelijk
dus ik wachten voor Jawat!. mag hij niet meer op omdatie te laat is. come’on mensen. waar betalen we nou voor


Dus jij was die ander die ook aan het zeiken was over dat het fukking 50 euro kost voor een kaart en je dan genaaid word.. Heb nu een beeld bij je
Misha Gepost door Misha op maandag 03-11-2008 om 00:29:51
Voor zover ik heb vernomen is het Jawat z'n eigen schuld dat ie niet kon optreden. Jawat scheen eerst zelf niet te willen, totdat ie dronken werd en toen wel de mic wilde grijpen. Al wat ik heb gehoord dan, en dat is toch een aardig betrouwbare bron

Al met al een kankerdope feest, ik heb me gruwelijk goed vermaakt

Foto's van mij zijn te checken @ http://www.houseofhiphop.nl, waar overigens ook een review van de avond op staat!

----------------------------------------
http://mishascholte.wordpress.com
Kweekvijver
On Tha Move
Gepost door Kweekvijver op maandag 03-11-2008 om 13:34:31
http://www.hiphopinjesmoel.com/articles/2975

uitgebreide video
D_Original
Sjawel Sjeweet
Gepost door D_Original op dinsdag 04-11-2008 om 19:45:02
"who's your top 10? Little Wayne, TI, Ludacris?

if hip hop should die before I wake, I'll put an extended clip and body 'em all day. Roll to every station, murder the DJ. Roll to every station, murder the DJ! FUCK THE RADIO!

hip hop just died THIS MORNING, SHE'S DEAD"


toen ik dit hoorde dacht ik eigelijk dat het waardering was voor die artiesten, maaer begin nu toch te twijfelen nu ik de context zie

@1.10
[ Dit bericht is gewijzigd door op 04-11-2008 @ 19:47:15 ]

----------------------------------------
boys dragen uggs, afgezakte skinny jeans
voelen zich hip hop in een played out urban scene
Jthag
De Voorzitter
Gepost door Jthag op dinsdag 04-11-2008 om 20:10:52
Quote:
Liquid schreef op 02-11-2008 @ 12:01
-mensen met een fotocamera werden naar huis gestuurd(!) Dit was van tevoren nergens aangegeven. Je mocht hem dus niet afgeven ofzo maar je moest hem naar huis brengen, te gek voor woorden.


Het is idd dom dat je je fototoetsel dan naar huis moest brengen maar er stond wel op het kaartje dat je geen fototoestel mee mocht nemen dus het was wel aangegeven dat het niet mocht.
Ik had overigens mijne gewoon mee in mn jas zitten en die hebben ze laten zitten, wazig genoeg.

Organisatie was idd niet ultiem. Die rij was echt overdreven, heb daardoor EPMD gemist en De La Soul alleen het laatste nr gezien omdat we nog op het bier aan het wachten waren. Tijdens het wachten heb ik toen wel Manu ff kunnen checken, die deed het zeker niet slecht maar er waren maar 10 mensen ofzo haha.

Ik vond de hoogtepunten Supernatural en Nas, daar ging ik ook voor. Super nat's freestyle over smoken was zeer dope: "Which one do you prefer? I like blue berry, mixed with jack herrer"
Mos Def vond ik trouwens ook zeker chillen hoor, lees veel negativiteit hier erover maar ik vond 'm absoluut niet wack.

Al met al een gruwelijke avond, maar zoals eerder aangegeven zaten er zeker wat minpunten in de organisatie waardoor het nog beter had gekund.


Edit: @ hierboven, dat lijkt idd geen ode aan wayne ti en luda nee
[ Dit bericht is gewijzigd door op 04-11-2008 @ 20:14:19 ]

----------------------------------------
Ik eet MC's op; het is gesneden koek, ik zie je hebt de ezelsoren al op dus ik zet je in de hoek
Arihasj
skip mijn eigen intro's
Gepost door Arihasj op dinsdag 04-11-2008 om 20:18:04
beveiliging heb ik eigenlijk geen last van gehad. Heel mijn tas en broek en zo is niet gecontroleerd. Geluid in de zaal was ook niet bepaald op zijn best. Bass stond way to hard
----------------------------------------
Wu, Tang, Wu, Tang, Wu, Tang, Wu, Tang
Wu, Tang, Wu, Tang, Wu, Tang, it's on your brain
dap
038
Gepost door dap op woensdag 05-11-2008 om 14:58:53
Vind deze wel erg on point:

Quote:
Klapvee

Vers terug van vakantie, lekker uitgerust, heerlijk. Mijn brandende ergernissen zijn als sneeuw voor de zon gesmolten. Bij thuiskomst hadden we nog een heerlijk avondje voor de boeg; kaartjes voor Rock The Bells, een hiphop tour met een line up om van te smullen. En in de Heineken Music Hall bovendien. Lekker dichtbij. Om half zes gingen de deuren open, om zes uur begon er een voorprogramma en de eerste act die we wilden zien was voor 19.45 gepland. Wij waren er om half zeven, tijd zat...

De pluk mensen voor de deur was aanzienlijk, maar we gingen vol goede moed in de rij staan. Wat er vervolgens gebeurde tartte iedere logica. Er gebeurde namelijk helemaal niets. Nou ja, we mochten om de vijf minuten twee passen naar voren, maar daar was alles wel mee gezegd. Als het zo door zou gaan mocht ik de Sint Juttemis-viering in de rij tegemoet zien. Een half uur later stond ik nog steeds in de regen. We hadden een kleine vijf meter terreinwinst geboekt. Verveling sloeg toe, terwijl het binnen vrolijk dreunde.

Een uur later. Nog steeds was het de dienstdoende security niet gelukt om enig schot in de zaak te brengen. Nou ken ik dat soort situaties vrij goed, ik ben hoofdportier van de Melkweg geweest en mijn vriendin bedrijfsleider. Hiphop heeft een beetje een slechte naam als het om veiligheid gaat. Er gebeurde wel eens wat. Daardoor is er vaak een consensus bij beveiligers die dicteert dat iedereen gefouilleerd wordt tot je er bij neervalt. Alleen dien je dan ook zoveel verstand van zaken te hebben dat je het kaf van het koren kan onderscheiden. In dit geval kunnen we spreken van wat ik Apppelsap volk noem. De gemiddelde leeftijd is vrij hoog, veel ABN en veel brillen. In geen kilometers enige bling bling te bekennen. Goed volk. Gelukkig, want een stampede op de deur zou doden tot gevolg kunnen hebben. Wij staan ondertussen krap binnen, maar de hal staat tjokvol met mensen. Sardines zouden zich bescheurd hebben.

We schrijven anderhalf uur later en ik sta met tweeduizend lotgenoten EPMD te missen. Af en toe wurmen zich mensen naar buiten door de massa; ze zijn, mét geldig kaartje, onverrichter zake huiswaarts gestuurd wegens het in bezit hebben van een camera. In mijn tijd werd die ingenomen en kreeg je een bonnetje die je aan het eind van de avond recht gaf op teruggave van je gadget. Maar goed, onnodige repressie is natuurlijk altijd lachen.

Bijna twee uur later, en we zijn nog niet eens halverwege de hal. Ik moet diep ademhalen om het fysiek nog een beetje vol te houden. Om mijn verstand te bewaren ben ik aangewezen op yoga en zen. Jammer dat ik dat nooit geleerd heb. Naast me valt iemand flauw. Wederom geen personeel te bekennen. Hij wordt door een vriend afgevoerd. Twee kaartjes a 45 euro door de goot en een verknalde avond.

Mijn vriendin is het zat en belt de HMH. Antwoordapparaat. De politie dan maar. Er wordt hier per slot van rekening een onveilige situatie gecreëerd, en dat nota bene in naam van de veiligheid. Een helder betoog later belooft de meldkamer er werk van te maken. En ja hoor, opeens binnen enkele minuten beweegt er van alles. Tien minuten daarna zijn we dan echt binnen. Nu die andere tweeduizend man nog...

Over de rest van de avond kan ik kort zijn. De techniek kreeg het niet voor elkaar om de juiste kanalen voor de juiste microfoons op de juiste momenten aan te zetten, het licht stond pardoes op de eerste rij monitors gericht in plaats van op de artiesten, en Heineken halen in de gelijknamige Music Hall stond gelijk aan weer lang wachten, met uitzicht op belabberd barpersoneel waarvan sommigen de luiers maar net ontgroeid waren. Ik sowieso heb de hele avond in een stoeltje gezeten om bij te komen.
De acts? De acts waren, zonder uitzondering, he-le-maal goed. Maar dat waren dus Amerikanen, en hadden niets met de productie zelf te maken...
Heeft de (externe) organisatie gewoon een bar slechte productie neergezet, met een gebrek aan zowel deurpersoneel als respect voor hun publiek? Of heeft de HMH hier ook nog verantwoordelijkheid in? Het lijkt me dat, mocht het mis gaan, de venue zelf de deksel op de neus krijgt. Lag het aan To Protect And Serve, het security bedrijf? Dat hoop ik niet. Ik vind ze zelf namelijk een van de betere in de stad...

Ik hoef het eigenlijk niet te weten. Ik wil dat het nooit meer gebeurd. Want hier komen ongelukken van.
Ik zou wel zeggen; vraag je geld terug. Want kan iemand me vertellen hoe EPMD was?
[ Dit bericht is gewijzigd door op 05-11-2008 @ 14:59:10 ]
KRStarr
Back in business
Gepost door KRStarr op dinsdag 11-11-2008 om 18:43:14
Word, vriend van me gaat ook geld terugvragen vanwege EPMD en groot deel De La Soul gemist te hebben...
zijn er trouwens op sites geen foto reportage? kan nauwelijks wat vinden
----------------------------------------
BBRRAAPPPP!!!!
 Index / Optredens, festivals en parties /   [Pagina: 1 2 3 [4] ]
© 1998 - 2020 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0262 sec.