Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 3 [4] 5 ]
MISTER X Gepost door MISTER X op donderdag 04-11-2004 om 19:24:02
Battlecat.....dat ik zei dat ik gelijk heb, is meer omdat ik weer een domme reactie kreeg van iemand die waarschijnlijk die nog niet veel weet! Chester is zn naam.

Ook wil ik zegge dat wanneer je het eens bent met mijn visie dat je niet direct in slaap bent gevallen, tuurlijk moeten we wakker blijven en strijden tegen zulke criminaliteit, want ik zie het dan ook als criminaliteit zonder een ras die je gelijk schuldig moet verklaren.
Zoals ik zei gebeuren er meerdere gekke dingen, hele gekke dingen en die moeten inderdaad bestreden woorden, alleen dan met evenveel aandacht.
Zoals de moorden vorige week, die week ervoor en daarvoor en ga zo maar door....
Dat is het enige wat ik bedoelde.


Ik zie die marokaan ook niet als islaam of als een strijder voor het Islam.
Laat ieder zn eigen islaam uitoefenen op een vredige manier....
Dit is werk van een crimineel, een bendelid oftewel schooier.
Inderdaad vind ik ook dat wanneer je zo extreem wil zijn in je geloof, ga dan terug naar Saoedie of weet ik veel voor extreem land, Dit is Nederland , Het westen en het weste zal het nooit het Ooste zijn........
So keep it real en live your own live!!!
MISTER X Gepost door MISTER X op donderdag 04-11-2004 om 19:39:07
enne gelukkig is het mohamed b........en niet ali b.
Had ie niet naar foxkids kunne gaan.........

flauwgrapje
dap
038
Gepost door dap op donderdag 04-11-2004 om 23:01:53
DEN HAAG - De brief die de moordenaar van filmmaker Theo van Gogh achterliet op zijn slachtoffer, was gericht aan het VVD-Tweede-Kamerlid Hirsi Ali. Dat hebben de ministers Donner van Justitie en Remkes van Binnenlandse Zaken donderdagavond bekendgemaakt.

Afscheidsbrief

De andere brief die de verdachte, Mohamed B., zelf bij zich had, had volgens Donner alle kenmerken van een afscheidsbrief. Daaruit bleek dat hij bereid was te sterven voor zijn ideaal. De titel van het document is In bloed gedoopt. "Dit is dan mijn laatste woord. Door kogels doorboord. In bloed gedoopt. Zoals ik had gehoopt."

Donner noemt de brieven verontrustend en zeer ernstig. "De brieven geven uiting aan een extreme religieuze ideologie, waarbij vijanden van de islam moeten vrezen voor hun leven." Het kabinet heeft besloten de documenten bij wijze van hoge uitzondering vrij te geven, wegens de inhoud en de maatschappelijke implicaties.

Ongehoord

De advocaat van Mohamed B., Peter Plasman, vindt de openbaarmaking van de brief die is achtergelaten op het stoffelijk overschot van de vermoorde Theo van Gogh "ongehoord". De raadsman begrijpt dat "iedereen" wil weten wat er in de brief staat, maar de openbaarmaking ervan staat wat hem betreft op zeer gespannen voet met de beginselen van een goede procesorde.

Plasman beschikt zelf niet over de brief en kan er dus niets over zeggen. Hij heeft goede gronden om aan te nemen dat het document ook nog niet in het bezit is van de rechter-commissaris. Plasman: "Donner zegt dat het hier gaat om een heel bijzondere zaak. Dat is zo. Maar juist in zo'n uitzonderlijke zaak moet de kwaliteit van ons rechtsstelsel blijken. Juist in zo'n zaak, waar zo enorm veel druk op staat . Het feit dat dat anders loopt, vind ik zeer verontrustend. Onder druk van de politiek worden alle stations zonder pardon gepasseerd."

Inhoudelijk kan en mag Plasman niets over de zaak zeggen, omdat zijn cliënt in zogeheten beperkingen zit. Dat betekent dat Mohamed B. geen enkel contact met de buitenwereld kan hebben, behalve met zijn raadsman. Plasman mag op zijn beurt niet met de buitenwereld over de zaak communiceren.
BattleCat
Je weet toch.
Gepost door BattleCat op donderdag 04-11-2004 om 23:04:50
Waar kan je die brieven vinden dan?
dap
038
Gepost door dap op donderdag 04-11-2004 om 23:23:38
bij de minister.
MISTER X Gepost door MISTER X op vrijdag 05-11-2004 om 01:00:30
Heb die brief gelezen op rtlnieuws.nl
hij had alles in rijm geschreve........
volgens mij had ie beter rapper kunne worde
juan d
<respect is everything>
Gepost door juan d op vrijdag 05-11-2004 om 13:13:56
klopt ja, alles in (simpele) rijm
is het niet toevallig familie van ali b
sorry dit onderwerp is niet geschikt om grappen over te maken

dap
038
Gepost door dap op maandag 15-11-2004 om 13:22:50


kweenie of ie al langsgekomen was, Mohammed B.
L2N
twezus
Gepost door L2N op maandag 15-11-2004 om 13:44:26
zemac lekker
----------------------------------------
L2's bradda's en bradderinnen: zix finger dax freakyfreek kadee livio dge xflipit jspr thomas bigsam mofo ozcan muss maffedodo sjaakie brandt bj iminic rvr gizzle freshss melle ouweschoolgast aprofourz gaucho saku/angelix ottogast deekte g0ldfinger leyla
Verantwoord Gepost door Verantwoord op maandag 15-11-2004 om 13:49:22
Quote:
dap schreef op 15-11-2004 @ 13:22:50
[Plaatje]

kweenie of ie al langsgekomen was, Mohammed B.


gast ziet er nou niet egt kwaadaardig uit, hij heb egt zo'n pretkop...

dap
038
Gepost door dap op maandag 15-11-2004 om 13:58:44
hehe, maar hij had bij zijn arrestatie een vet lange baard als 10 keer sinterklaas
Verantwoord Gepost door Verantwoord op maandag 15-11-2004 om 14:01:06
jah... en een jurk, een hoedje.

wacht.... hey....

het was gewoon sinterklaas in z'n andere outfit.
dap
038
Gepost door dap op maandag 15-11-2004 om 16:13:40
De Portugese krant Diario de Noticias schrijft vandaag dat drie in Nederland wonende moslims in juni betrokken zijn geweest bij een mislukte poging in Portugal een aanslag te plegen op de toenmalige Portugese premier Barroso, de voorzitter van de aankomende Europese Commissie. De krant schrijft over de verijdelde aanslag op gezag van een oud-politiechef.

De radicale moslims wilden kort voor het begin van het Europese voetbalkampioenschap de aanslag uitvoeren. De Portugese politie arresteerde de leden van het netwerk na een tip. De Portugezen zagen de ''extremistische moslims uit Nederland'' als potentiële bedreiging voor het EK. De drie werden overigens wegens gebrek aan bewijs naar Nederland uitgezet. Zowel de AIVD als de politie sprak na hun terugkeer met enkelen van hen.

Eén van de drie radicalen zou Nouredine El-F. zijn, die in contact stond met Mohammed B., de vermoedelijke moordenaar van Theo van Gogh. De drie reden in Portugal rond in een VW-golf die op naam zou hebben gestaan van Mohammed B. Het complete netwerk bestond inclusief de drie Nederlandse moslims uit 18 leden.
dap
038
Gepost door dap op dinsdag 30-11-2004 om 23:10:40
Foutje bedankt...

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/003024.html

Quote:
Ik zie ik zie wat jij niet ziet...

Justitie en ook de borstkloppers van Avro's Opsporing Verzocht hebben een klein foutje gemaakt bij het tonen van de nieuwe foto van Mohammed Bouyeri. Onderzoek van GeenStijl wijst namelijk uit dat de verdachte brildragend is. Meneer is zelfs zo bijziend dat hij zonder bril geen hand voor ogen ziet. Dat zou dan direct verklaren waarom van de 15 kogels uit zijn magazijn er 'slechts' acht doel troffen. Neen, ook op de dag van de moord had Mohammed gewoon zijn bril op. Hij is er mee van Amsterdam West naar de plaats delict gependeld.

Kan iemand ons dan misschien vertellen waarom Nederland dan een foto krijgt voorgeschoteld van Mohammed zonder montuur op zijn neus. Neen, Mohammed draagt geen lenzen en neen justitie heeft hier even ook geen antwoord op. Voortaan toch maar weer gewoon een balkje doen dan...


UPDATE 22.42 Zojuist was in Nova Mo's advocaat mr Plasman te gast. Hij bevestigt dat Justitie de verkeerde foto heeft gebruikt. "Wanneer je getuigen zoekt, dien je hem zo waarheidsgetrouw af te beelden." Zo had zijn client die dag een muts op en een BRIL. Plasman heeft Bouyeri vandaag van de foto in Opsporing Verzocht op de hoogte gesteld. Mo's commentaar: "Dan zullen ze me binnenkort wel een muts en mijn bril opzetten voor een nieuwe foto..."


sjeeeezus wat een dombo's...
Rem
Tourist
Gepost door Rem op dinsdag 30-11-2004 om 23:14:06
zulke domme fouten maken als t over zoiets gaat... echt schandalig eigenlijk
----------------------------------------
So don't get any big ideas. They're not going to happen
You'll go to hell for what your dirty mind is thinking
die Lange
HARD
Gepost door die Lange op dinsdag 30-11-2004 om 23:18:48
Daaaaaaaaaaaagg da kan niet waar zijn togh.. wel een erge blunder ooooor... en er hadde iets van 2miljoen peepz gekeken.. allemaal valse tips dan die binne zijn gekomen ..?????.. Damnn
livio
Oldschool
Gepost door livio op dinsdag 30-11-2004 om 23:40:45
wat boeit dat nou. het is dezelde dude, alleen zonder bril.. zielig hoor voor hem dat ie verkeerd is neergezet...

vrijlaten dan maar ivm vormfout?
SchizoMania Gepost door SchizoMania op woensdag 01-12-2004 om 09:48:48
Quote:
vrijlaten dan maar ivm vormfout?


maak er maar grapjes over, maar je heb grote kans dat ze wel rekening houden met zulke shit als ze de straf opleggen..
----------------------------------------
chicks willen me maar doortrekken omdat ik de shit ben//
L2N
twezus
Gepost door L2N op woensdag 01-12-2004 om 10:45:16
Fok dat, ik hoop dat ie vrijkomt en dan wordt neergestoken.
En dat meen ik.
----------------------------------------
L2's bradda's en bradderinnen: zix finger dax freakyfreek kadee livio dge xflipit jspr thomas bigsam mofo ozcan muss maffedodo sjaakie brandt bj iminic rvr gizzle freshss melle ouweschoolgast aprofourz gaucho saku/angelix ottogast deekte g0ldfinger leyla
die Lange
HARD
Gepost door die Lange op woensdag 01-12-2004 om 11:01:36
Zou er niet om treuren, maar togh is et niet goedd.. sluit em op in net zon cel als ze in marokko hebben.. K d8 dat ze een pic lieten zien van iemand anders.. alstie alleen geen bril op heb is et niet zó heel overdreven erg
livio
Oldschool
Gepost door livio op woensdag 01-12-2004 om 16:17:10
Quote:
SchizoMania schreef op 01-12-2004 @ 09:48:48
[...]

maak er maar grapjes over, maar je heb grote kans dat ze wel rekening houden met zulke shit als ze de straf opleggen..



dr was geen seconde een grijns toen ik dat typte skitz. het gebeurt zo vaak... leuk land met leuk rechtssysteem.
die Lange
HARD
Gepost door die Lange op woensdag 01-12-2004 om 17:03:52
Idd .. tijd voor zwaardere straffen voor zulk soort delicten.. niet 12 jaar de bak in met 2jaar vervroegd vrijkomen en 2 marsepijn jaartjes zodat je er 8 moet zitten fso voor moord..
BattleCat
Je weet toch.
Gepost door BattleCat op donderdag 02-12-2004 om 00:25:24
Hey wat zeikt die advocaat eigenlijk?
Eerst wil hij de foto helemaal niet dan zegt hij dat er een verkeerde foto getoond is is het nog niet goed.
En over die muts dat lieten ze wel zien bij opsporing verzocht ze lieten er 2 zien.
Hij zal vast een bril dragen maar als hij iemand vermoordt wil hij die denk ik best even af doen hoor.
Dus hij zal gezien kunnen zijn met en zonder bril want hij heeft waarschijnlijk gewoon op bepaalde momenten wat dingen aan zijn uiterlijk verandert.
SchizoMania Gepost door SchizoMania op donderdag 02-12-2004 om 12:28:50
voor iedereen die de film nog niet heb gezien waar die eigenlijk om vermoord is

check hem hier
----------------------------------------
chicks willen me maar doortrekken omdat ik de shit ben//
die Lange
HARD
Gepost door die Lange op donderdag 02-12-2004 om 14:41:51
Snap op zich dat moslims redelijk boos worden om zon film, want die denken waarschijnlijk dat ze hun geloof belachelijk willen maken.. maar vermoorden gaat gewoon echt te ver
dap
038
Gepost door dap op donderdag 02-12-2004 om 15:22:32
dat komt echt niet door de film hoor. Opeenstapelingen van veel dingen en 1 gek die doorsloeg.
die Lange
HARD
Gepost door die Lange op donderdag 02-12-2004 om 15:59:39
Waaronder ook die film behoort ehh.. en er zal wel een netwerkje achter zitten tog...
dap
038
Gepost door dap op zaterdag 11-12-2004 om 00:23:07
Man in Diemen doodgestoken

Uitgegeven: 10 december 2004 21:34
DIEMEN - Door een dodelijke steekpartij in Diemen aan de Meerkoet is een man vrijdagavond rond 20.00 uur om het leven gekomen. De vermoedelijke dader belde na de steekpartij, die op straat plaatsvond, de politie. Agenten rekenden de man in.

Het slachtoffer overleed ter plaatse, aldus de politie. Wat er precies is gebeurd, kon de politie niet zeggen. Volgens een woordvoerder was een ruzie in de relationele sfeer waarschijnlijk de aanleiding van de steekpartij.
BattleCat
Je weet toch.
Gepost door BattleCat op zaterdag 11-12-2004 om 00:42:21
En wat is de link met theo van gogh?
DopeR
Gepost door DopeR op zaterdag 11-12-2004 om 00:46:08
Dat vroeg ik me ook af , er worden meer mensen neergestoken.
----------------------------------------
Wii will brainwash you.
Ixion
Gek
Gepost door Ixion op zaterdag 11-12-2004 om 11:21:10
Quote:
dap schreef op 11-12-2004 @ 00:23:07
Man in Diemen doodgestoken

De vermoedelijke dader belde na de steekpartij, die op straat plaatsvond, de politie.



Hé is dit de politie? Ah mooi kunne jullie mij even op komen pakken heb hier net iemand neergestoken enne neem ook gelijk even een ambulance mee. Nee niet voor mij voor die gast die hier dood ligt te bloeden. Ja oké dan zie ik jullie zo.
----------------------------------------
I Don't Know A Jezus Who Walks Over Water.
I Know A Jézus Who Brings Coke Across The Border.
V.I.P.
California dreamin'
Gepost door V.I.P. op zondag 12-12-2004 om 10:28:29
misschien is ie ernstig in de war, of had hij een ruzie waar hij zo boos was dat ie begon te steken, terwijl hij dat eigelijk helemaal niet wou
----------------------------------------
I've tried Shakespeare, respect due dere
But did is de stuff I like
L2N
twezus
Gepost door L2N op zondag 12-12-2004 om 12:04:00
Quote:
dap schreef op 11-12-2004 @ 00:23:07
Volgens een woordvoerder was een ruzie in de relationele sfeer waarschijnlijk de aanleiding van de steekpartij.

Volgens mij is dit de link
----------------------------------------
L2's bradda's en bradderinnen: zix finger dax freakyfreek kadee livio dge xflipit jspr thomas bigsam mofo ozcan muss maffedodo sjaakie brandt bj iminic rvr gizzle freshss melle ouweschoolgast aprofourz gaucho saku/angelix ottogast deekte g0ldfinger leyla
P i n k Y
Het roze meisje van Nederland
Gepost door P i n k Y op maandag 17-01-2005 om 14:21:44
R I P theo ;kheb je paar keer ontmoet en je was echt een toffe gast ,echt zonde dit
----------------------------------------
Ik ben anders dan anderen,
Ik ben roze,
En daar ben ik trots op
livio
Oldschool
Gepost door livio op dinsdag 18-01-2005 om 10:53:12
wat een nieuws he...
creech
Limited Edition
Gepost door creech op dinsdag 18-01-2005 om 13:13:48
En Ayaan Hirsi Ali is voor het eerst sinds de moord weer terug in de kamer.
----------------------------------------
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bull jou kom holnaai.
livio
Oldschool
Gepost door livio op dinsdag 18-01-2005 om 13:15:17
ook schandalig eigenlijk.
DopeR
Gepost door DopeR op dinsdag 18-01-2005 om 13:16:42
Quote:
P i n k Y schreef op 17-01-2005 @ 14:21:44
R I P theo ;kheb je paar keer ontmoet en je was echt een toffe gast ,echt zonde dit


Kap eens met topics omhoogkicken van 1 jaar geleden (ook Groningen al), tenzij je echt wat te melden hebt.
----------------------------------------
Wii will brainwash you.
creech
Limited Edition
Gepost door creech op dinsdag 18-01-2005 om 13:21:21
Quote:
livio schreef op 18-01-2005 @ 13:15:17
ook schandalig eigenlijk.


Dat ze terug is, nu pas terug is of dat ze weg was ?
----------------------------------------
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bull jou kom holnaai.
livio
Oldschool
Gepost door livio op dinsdag 18-01-2005 om 13:24:39
het feit dat ze weg was of dat ze "uit veiligheidsoverwegingen" weg moest blijven


aan welke kant van de "of" mijn mening ligt ben ik nog niet over uit.
_Osiris_
Das Eisern Händschen
Gepost door _Osiris_ op dinsdag 18-01-2005 om 13:35:55
ik ben dr ook voor
om met wat mensen liechtenstein op te kopen en daar een nieuwe orde te vestigen

ik zoek alleen nog investeerders, hoog rendament beloofd
----------------------------------------
did you call me the N word? you did not just call me the N word, im no noob!
livio
Oldschool
Gepost door livio op dinsdag 18-01-2005 om 14:00:59
ik zat meer aan een wat zuidelijker oord te denken...

corsica of menorca opkopen ofzo...
V.I.P.
California dreamin'
Gepost door V.I.P. op dinsdag 18-01-2005 om 15:07:30
vaticaanstad
----------------------------------------
I've tried Shakespeare, respect due dere
But did is de stuff I like
Schaduw Gepost door Schaduw op dinsdag 18-01-2005 om 16:09:00
Quote:
DopeR schreef op 18-01-2005 @ 13:16:42
[...]

Kap eens met topics omhoogkicken van 1 jaar geleden (ook Groningen al), tenzij je echt wat te melden hebt.


wtf man? de laatste post was een maand voor de hare... doe rustig
AsbezT
check die bal gaan
Gepost door AsbezT op dinsdag 18-01-2005 om 19:09:16
das zo stom ze zitten feest te vieren alst hij dood is maar als wij zo er iets van zeggen roepen ze rasist

----------------------------------------
Practice like hell and play like heaven
V.I.P.
California dreamin'
Gepost door V.I.P. op dinsdag 18-01-2005 om 19:14:02
da's zo stom, mensen met zo'n zwart-wit beeld
----------------------------------------
I've tried Shakespeare, respect due dere
But did is de stuff I like
AsbezT
check die bal gaan
Gepost door AsbezT op dinsdag 18-01-2005 om 20:02:12
ja der zijn ook goeje marrokanen ma soms als die zo int nieuws komen bv. denken zo mensen altijd ja al die marrokanen zijn slecht en nie te vertrouwen
----------------------------------------
Practice like hell and play like heaven
DopeR
Gepost door DopeR op dinsdag 18-01-2005 om 20:05:19
Vertaal je zin nu eens in het nederlands inclusief leestekens.
----------------------------------------
Wii will brainwash you.
B-records
Gepost door B-records op dinsdag 18-01-2005 om 20:05:59
whaha hirsi ali was weer in de 2de kamer
Groninger
ik voel mij TOF
Gepost door Groninger op dinsdag 18-01-2005 om 20:32:41
Quote:
mc De Beul schreef op 18-01-2005 @ 16:09:00
[...]

wtf man? de laatste post was een maand voor de hare... doe rustig


ja ofniet he..
beetje slechte humeur doper????
----------------------------------------
FC Groningen: THE PRIDE OF THE NORTH
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 3 [4] 5 ]
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0131 sec.