Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Studio- en audiotechniek /   [Pagina: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ]
livio
Oldschool
Gepost door livio op zaterdag 19-05-2007 om 11:52:18
En een x-aantal nerds.
Seubie Gepost door Seubie op zondag 20-05-2007 om 13:14:04
Iemand een oplossing voor mijn probleem op pagina 4 ? spamhoertjes
King_Nas
New York State Of Mind
Gepost door King_Nas op dinsdag 29-05-2007 om 13:47:45
Fuck die ruis

Als ik "Mic" bij volumeregelingen aanzet heb ik last van een voortdurende ruis, (die harder wordt als ik t volume omhoogdraai)
Zelfs als ik mijn Mic niet aan de pc is aangesloten heb ik last van die ruis.
Zodra ik "Mic" bij volumeregelingen uitzet wordt de ruis een stuk minder, maar blijft in licht aanwezig als ik het volume opdraai.
Ik vraag me af waar dit aan ligt...
Of het aan mijn instellingen ligt of eerder aan een defect in de geluidskaart.

HELP ME PLEASE
----------------------------------------
"Du machst nichts, was ich nicht gestern schon gut gemacht hab"
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op zaterdag 09-06-2007 om 01:29:53
Mijn computer is pas geformatteerd, en heb er meteen winamp opgezet met last.fm erbij. Ik startte winamp op en kreeg meteen een blauw sherm met het bericht dat de computer is afgesloten om verdere schade te voorkomen.

Ik dacht dat het aan die last.fm lag, dus heb alles daarvan verwijderd op mijn hele computer, ook audioscrobbler enzo.

Toch blijft hij crashen.

Ik wil winamp gebruiken met last.fm, want in windows media player kijk ik porno, ik wil niet dat dat in mijn last.fm account staat.

Waar kan het aan liggen? Heb legaal winxp home met servicepack 2. 2.6 ghz, 1.25 gb ram.
Master Of Disaster
Gepost door Master Of Disaster op zaterdag 09-06-2007 om 09:07:36
mijn moederbord is 55°C en me cpu 85°C

moet ik al het stof uit me computer halen?
----------------------------------------
Wie ben je wel niet dat je denkt?!
aprofourz
Ojajoh?!
Gepost door aprofourz op zaterdag 09-06-2007 om 09:08:41
Dat kan nooit kwaad,mss is het wel het weer..
----------------------------------------
http://soundcloud.com/aprofourz
Nieroth
Coneijn, Kip & Dirk zijn bazen!
Gepost door Nieroth op zaterdag 09-06-2007 om 09:09:13
mja, en je ook tussen je koelers al het stof vandaan halen, 85 voor je cpu is niet zo heel prettig ;x
----------------------------------------
Doutzen Kroes naakt.
Leyla
Gepost door Leyla op zaterdag 09-06-2007 om 09:27:11
Quote:
Ziek schreef op 09-06-2007 @ 03:29
Mijn computer is pas geformatteerd, en heb er meteen winamp opgezet met last.fm erbij. Ik startte winamp op en kreeg meteen een blauw sherm met het bericht dat de computer is afgesloten om verdere schade te voorkomen.

Ik dacht dat het aan die last.fm lag, dus heb alles daarvan verwijderd op mijn hele computer, ook audioscrobbler enzo.

Toch blijft hij crashen.

Ik wil winamp gebruiken met last.fm, want in windows media player kijk ik porno, ik wil niet dat dat in mijn last.fm account staat.

Waar kan het aan liggen? Heb legaal winxp home met servicepack 2. 2.6 ghz, 1.25 gb ram.

Dat heb ik ook gehad! Zo'n blauwe scherm idd, maar dat kreeg ik de héle tijd,
had toen m'n oom erbij gehaald, en die zei dat m'n pc naar de klote was,
had 'ie 'm weer voor me gemaakt, geen idee hoe. Het was iig niet goed zei hij
----------------------------------------
Life's not a bitch - Aesop Rock
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op zaterdag 09-06-2007 om 10:15:43
ik krijg dat dus elke keer als ik winamp opstart, en winamp is relaxed om te gebruiken dus ik wil m terug.

Maar het is dus niet goed? Dankje, weer een stap verder.
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op zondag 10-06-2007 om 01:44:56
a.u.b. ?
Leyla
Gepost door Leyla op zondag 10-06-2007 om 07:31:44
Nou, ik dacht in het begin ook dat het steeds door één programma kwam, maar op een gegeven moment
begon hij dat bij álles te doen. M'n oom had toen alles geformatteerd (gelukkig had hij m'n muziek wel bewaard),
toen deed 'íe het weer. Ik weet niet of hij nog extra dingen ernaast heeft gedaan eigenlijk, om het op te lossen.
----------------------------------------
Life's not a bitch - Aesop Rock
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op zondag 10-06-2007 om 14:13:14
mijne is net geformatteerd, en ben nog bezig om alles erop te zetten. Niet weer formatteren pff..
GIANT
Troetel Turk
Gepost door GIANT op zondag 10-06-2007 om 14:14:32
oh ik zie al.

bij m'n pa op de pc krijg ik al 'n halfjaar zo'n blauw schermpje nadat ie is gecrashed.. gewoon even op de Turn-Off knoppie drukken en dan ff paar tellen wachten en weer opstarten.. dan doet ie het weer. Geen zin om te formatteren oid. Het zal wel weer aan de hardeschijf liggen, wat echt niet kan kloppen. Er wordt amper wat op die pc gedaan.. en de hardeschijf is nog niet eens 'n jaar oud.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 10-06-2007 @ 14:17:15 ]
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op zondag 10-06-2007 om 15:08:22
ja maar ik krijg het dus elke keer als winamp opstart, dat fijne fijne programma
WEBs Gepost door WEBs op zondag 17-06-2007 om 11:34:35
oke ik zit met een redelijk irritant probleempje:
ik heb soms dat als ik twee programmas aan heb staan ofzo dat dan mn geluid 10 keer vertraagd wordt ofzo die programmas geluid gebruiken.. bijv msn en media player
ik heb een phase 28 geluidskaart
----------------------------------------
sono ubriaco?
BigSam
Vitamine-E
Gepost door BigSam op zondag 17-06-2007 om 11:36:46
Quote:
Master Of Disaster schreef op 09-06-2007 @ 11:07
mijn moederbord is 55°C en me cpu 85°C

moet ik al het stof uit me computer halen?

waar kan je dat zien?
----------------------------------------
Ik zit vast in een lift
Jspr
Gepost door Jspr op donderdag 21-06-2007 om 00:16:48
Quote:
Jspr schreef op 21-06-2007 @ 02:15
mijn pc is trouwens verrot, als ik limewire open duurt het zo'n 4 minuten. en hij is nu nog bezig. control alt delete kan ook niet meer, dat schermpje staat er 1 seconde en gaat dan weer weg.

----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
aprofourz
Ojajoh?!
Gepost door aprofourz op woensdag 27-06-2007 om 17:52:08
Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.


Als ik dit in beeld heb wat doe ik dan verkeerd of wat mist er.
En dan bedoel ik dat realplayer teken..

bvd apro
[ Dit bericht is gewijzigd door op 27-06-2007 @ 17:58:36 ]

----------------------------------------
http://soundcloud.com/aprofourz
SketchR
KABEEEMMM!
Gepost door SketchR op zondag 01-07-2007 om 21:27:02
Ik heb ook een kutprobleem..

als ik muziek luister, (meestal vanaf usb) dan blijft het liedje naar ongeveer een anderhalve minuut haken,

bij windoos media player zegtie dan dat de essentie ofsoiets verkeerd is, en bij winamp stoptie gewoon of loopt mijn pc helemaal vast..

HELLUP?
----------------------------------------
Kabeeemmm!
Hof van Jaeden
Koning der Armen
Gepost door Hof van Jaeden op zondag 01-07-2007 om 22:18:36
Quote:
aprofourz schreef op 27-06-2007 @ 19:52
Klik op dit plaatje om op ware grootte te zien.


Als ik dit in beeld heb wat doe ik dan verkeerd of wat mist er.
En dan bedoel ik dat realplayer teken..

bvd apro


Dat is quicktime hoor, niet realplayer.. Dus quicktime downloaden denk ik.
----------------------------------------
Check www.hofvanjaeden.com!
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op dinsdag 03-07-2007 om 22:06:52
quicktime inderdaad hehe, dat ik dat niet heb gezien.

maar op het forum heb je toch youtube filmpjes en niets meer? Volgens mij werkt dat via flash.

Maar ik heb n probleempje:

MSN geeft de laatste tijd vaak aan dat ik een mailtje heb, of twee. Ga ik kijken, staat er geen mail. Het gaat weer weg na een paar dagen maar het is best irritant, omdat ik elke keer toch ga kijken of ik echt geen mailtje heb.

wat kan ik er aan doen?
Nieroth
Coneijn, Kip & Dirk zijn bazen!
Gepost door Nieroth op dinsdag 03-07-2007 om 22:12:55
Quote:
BigSam schreef op 17-06-2007 @ 13:36
(...)
waar kan je dat zien?

bij de meeste pcs in de bios (druk delete bij het opstarten) of download anders dit progje , dat werkt op de meeste pc's ook wel.
----------------------------------------
Doutzen Kroes naakt.
Vent
Gepost door Vent op vrijdag 20-07-2007 om 14:50:07
OK een mattie van me is begonnen met rappen en hij probeert shit op te namen met adobe audition 1.5. Het probleem is nu dat zodra hij op record drukt z'n stem wel opneemt maar de beat niet meer afspeelt. De beat is uiteraard wel ingeladen in track 1 en met 2 probeert 'ie dan te recorden. Iemand idee-en? suggesties?

pz

edit; bij mij werkt het wel gewoon maar kmoet hem via msn helpen schiet niet op he.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 20-07-2007 @ 14:58:52 ]
Do-P
!Ongelegen!
Gepost door Do-P op vrijdag 20-07-2007 om 15:12:32
Misschien staat mute aan van de beat? of solo van record track? 't Zal wel niet
----------------------------------------
L2N: "quoten is voor homo's"
Jspr
Gepost door Jspr op dinsdag 24-07-2007 om 08:39:45
Godverdomme er is bij mij een update van firefox geweest en al m'n favorieten zijn weg, weet iemand hoe ik ze terug krijg, ik had er onder andere een persoonlijke rapidshare pagina van iemand in staan met kk veel nl hiphop, als iemand me aan dit linkje plus bijbehorende inlognaam + wachtwoord kan helpen ben ik weer gelukkig en is er niks aan de hand, volgens mij is dat linkje ooit es gepost op djoeka, maar dat is uren scroll werk, als iemand die link nog heeft voor me zou dat helemaal top zijn.
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op dinsdag 24-07-2007 om 08:43:58
probeer systeemherstel? en als dat niet werkt kun je die systeemherstel weer terugdraaien.
Jspr
Gepost door Jspr op dinsdag 24-07-2007 om 08:48:19
Ik wacht wel even op dat linkje, en als t me te lang duurt waar vind ik systeem herstel?
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Devill Gepost door Devill op dinsdag 24-07-2007 om 09:01:14
start >> alle prog. >> bureau acces. >> Systeemwerkset >> Systeemherstel
----------------------------------------
[url]http://soundcloud.com/zakalulu[/url]
Maurice Gepost door Maurice op dinsdag 24-07-2007 om 09:43:49
ik geloof dat systeemherstel geen mapjes terughaalt, maar weet het niet zeker

http://lauweshit.proboards98.com
http://nederhop074.wordpress.com/nederhop-mixtapes
http://nederhop074.wordpress.com/nederhop-mp3-tracks
http://albumbase.com

ik denk dat het deze is
http://djoeka.punt.nl/?id=308471&r=1
[ Dit bericht is gewijzigd door op 24-07-2007 @ 09:44:59 ]
AceInc
Breaking Atoms
Gepost door AceInc op dinsdag 24-07-2007 om 09:45:23
@ Jspr

Misschien zit je in een ander profiel te werken. Elk profiel heeft namelijk zijn eigen bookmarks.
om daar achter te komen sluit je firefox helemaal af (geen eentje mag open staan) en ga je naar uitvoeren (bij start) en dan tik je in firefox.exe -ProfileManager

dan kun je zien welke profielen je hebt en/of er een ander open staat.

sowieso slaat fiefox je bookmarks op je computer check deze info pagina voor waar die dat doet.


Een andere tip voor het bewaren van Bookmarks is dat je een del.icio.us account aanmaakt dan kan je al je bookmarks online opslaan en kun je er vanuit elke computer met internet bij.
----------------------------------------
hate when wack rappers say they hate wack rappers
Jspr
Gepost door Jspr op dinsdag 24-07-2007 om 09:51:45
Maurice nee dat is m niet, ik haalde die rapidshare site wel van djoeka weg dacht ik maar ik zou t niet weten, het was gewoon iemands persoonlijke rapidshare pagina. Bedankt iedereen, ga nu acelnc's truukje uitproberen.

edit: helaas.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 24-07-2007 @ 09:53:51 ]

----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op dinsdag 24-07-2007 om 13:33:45
systeemherstel heeft bij mij wel mappen teruggehaald. Alles wat je weggooit wordt opgeslagen. Zet systeemherstel maar eens uit en dan weer aan, heb je ineens meer ruimte op je schijf.
Jspr
Gepost door Jspr op woensdag 25-07-2007 om 09:16:09
Nouja ik heb gewoon pech, nogmaals bedankt voor die tips.
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Master Of Disaster
Gepost door Master Of Disaster op woensdag 25-07-2007 om 19:20:40
bij elk .html of .htm-bestand wat ik aanmaak en wil testen in windows (ze staan op mijn bureaublad) geeft de computer deze foutmelding:
Quote:
Windows kan het bestand C:\documents and settings\eric\bureaublad\blabla.html niet vinden. Controleer of u de naam juist hebt ingevoerd en probeer het daarna opnieuw. Klik als u naar een bestand wilt zoeken op de knop Start en daarna op Zoeken.
hij opent het bestand tegelijkertijd wel normaal.

kan dit aan mijn browser (Mozilla Firefox) liggen en moet ik voortaan in Internet Explorer testen? In het bestand zit javascript verwerkt.

----------------------------------------
Wie ben je wel niet dat je denkt?!
Ziek
gombeat
Gepost door Ziek op woensdag 25-07-2007 om 23:37:31
kijk even bij mapopties hoe de instellingen staan van *.htm en *.html extensies. verwijder ze en maak ze opnieuw aan?

JSPR>systeemherstel geprobeerd?
Jspr
Gepost door Jspr op donderdag 26-07-2007 om 01:40:24
Nee man t maakt niet zoveel meer uit.
----------------------------------------
http://img80.imageshack.us/img80/6913/laughq.jpg
Pixel
PXL
Gepost door Pixel op donderdag 16-08-2007 om 16:47:59
Ik heb me een rode nt en een tascam us-122L aangeschaft, heb al die shit geinstalleerd en wil een testopname maken maar men opnameprogramma's nemen helemaal niets geluid op. Het rare is dat ik mezelf wel kan horen in de headphone, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen of iemand die het ook heeft het voorgehad.
----------------------------------------
verkondig men shit als priesters en laat u er aan geloven.
Master Of Disaster
Gepost door Master Of Disaster op donderdag 16-08-2007 om 17:28:18
Quote:
Ziek schreef op 26-07-2007 @ 01:37
kijk even bij mapopties hoe de instellingen staan van *.htm en *.html extensies. verwijder ze en maak ze opnieuw aan?


hey relexed, het werkt =D tnx!
----------------------------------------
Wie ben je wel niet dat je denkt?!
Beatzcollective
Gearjunkie
Gepost door Beatzcollective op vrijdag 17-08-2007 om 15:28:59
Quote:
Pixel schreef op 16-08-2007 @ 18:47
Ik heb me een rode nt en een tascam us-122L aangeschaft, heb al die shit geinstalleerd en wil een testopname maken maar men opnameprogramma's nemen helemaal niets geluid op. Het rare is dat ik mezelf wel kan horen in de headphone, iemand een idee hoe ik dit kan oplossen of iemand die het ook heeft het voorgehad.


Welke opname appz gebruik je?
Pixel
PXL
Gepost door Pixel op vrijdag 17-08-2007 om 22:01:20
Hoofdzakelijk Adobe 1.5
----------------------------------------
verkondig men shit als priesters en laat u er aan geloven.
Beatzcollective
Gearjunkie
Gepost door Beatzcollective op zaterdag 18-08-2007 om 12:58:31
Quote:
Pixel schreef op 18-08-2007 @ 00:01
Hoofdzakelijk Adobe 1.5


Vind CEP lekkerder werken.. ook al heeft adobe ong. dezelfde interface..

had in t begin toen ik mn studio aansloot ook zo'n probleem
Bij CEP moeje dan naar
- Options
- Device ordering preferences
- Recording devices
- em dan actief maken..

Heb ff gekeken bij Audition (2.0);
- Edit
- Audio Hardware setup
- Bij input je mic zoeken bij t dropdown menu

Misschien had je dat al geprobeerd.. lukt t niet.. heb ik CEP nog wel voor je.. in dat geval pm je me maar!

suc6
E-B-A
Gepost door E-B-A op zaterdag 18-08-2007 om 13:05:05
Ik had er ook last van heb je wel goeie voeding voor de mic? ( Als ie die nodig heetf)
----------------------------------------
Heb net al me nummers opgegeten dus heb geen track meer
Pixel
PXL
Gepost door Pixel op woensdag 22-08-2007 om 23:33:40
Is in orde geraakt, met dank aan Beatzcollective die het allemaal zeer mooi heeft uitgelegd.
----------------------------------------
verkondig men shit als priesters en laat u er aan geloven.
Zjoerd
Gepost door Zjoerd op donderdag 23-08-2007 om 13:31:16
Wie weet hoe het kan dat al mijn Soundfonts het allemaal niet meer doen in FL? Als ik een soundfont wil afspelen dan hoor je niks terwijl ze het eerst wel deden.
Do-P
!Ongelegen!
Gepost door Do-P op zaterdag 25-08-2007 om 11:10:13
Ik heb al een tijdje last dat wanneer ik op opnemen druk (en audio in de 1e lijn is gezet bij(CEP of wat dan ook) en geen vocals drop dat de audio wordt opgenomen. Dit kan niet komen dat de beat te hard staat door mijn koptelefoon en dat de mic dit dan opneemt, (zelfs bij geluid bijna uit doet hij dit, maar wel zachter) maar moet iets met de instellingen van mijn computer zijn (of hardware?). Een vriend van mij had dit niet, maar sinds hij een nieuwe computer heeft, heeft hij het ook. Hebben we misschien een instelling verkeerd bij audio-options of wat? Ik heb daar al geprobeerd mee te kloten, maar blijf het houden. Als het nou nog een klein beetje was, dan zou het niet veel uitmaken, maar nu is het echt te veel.

Bedankt voor hulp alvast
----------------------------------------
L2N: "quoten is voor homo's"
Master Of Disaster
Gepost door Master Of Disaster op donderdag 30-08-2007 om 09:09:40
ok elke keer als ik windows movie maker opstart, werkt hij gewoon goed, maar na een paar minuten (eerst was het een kwartier, maar het is steeds sneller) bevriest wmm. bij de logeventmanagerdinges staat ook niet de oorzaak van de hang. bij oorzaak staat: apphung (applicatie blijft hangen). zou het aan mijn hardwareacceleratie kunnen liggen? (die .ax-files die dit meestal veroorzaken heb ik niet) zoja, waar kan ik die veranderen en kna ik daardoor nog problemen krijgen met bepaalde andere programma's/games? bvd en mvg MOD
----------------------------------------
Wie ben je wel niet dat je denkt?!
Master Of Disaster
Gepost door Master Of Disaster op vrijdag 07-09-2007 om 14:19:02
Quote:
Master Of Disaster schreef op 30-08-2007 @ 11:09
ok elke keer als ik windows movie maker opstart, werkt hij gewoon goed, maar na een paar minuten (eerst was het een kwartier, maar het is steeds sneller) bevriest wmm. bij de logeventmanagerdinges staat ook niet de oorzaak van de hang. bij oorzaak staat: apphung (applicatie blijft hangen). zou het aan mijn hardwareacceleratie kunnen liggen? (die .ax-files die dit meestal veroorzaken heb ik niet) zoja, waar kan ik die veranderen en kna ik daardoor nog problemen krijgen met bepaalde andere programma's/games? bvd en mvg MOD


dus dat

en daarnaast een nieuw probleem. als ik een hele korte sample knip in cooledit pro2 (in dit geval een snare of een kick) dan plakt fl studio of cooledit (een van de 2 sowieso) automatisch een extra stukje voor de sample, zonder geluid, zodat mijn samples niet meer op beats passen. dat is eppehregimol en zuigt anus. help! het werkt niet naar behoren!!!
----------------------------------------
Wie ben je wel niet dat je denkt?!
aprofourz
Ojajoh?!
Gepost door aprofourz op vrijdag 07-09-2007 om 15:22:05
raar daar heb ik nou geen last van staat er mss iets verkeerd ingesteld in fl(ik weet alleen niet wat,ik denk dat het iig aan FL ligt..ik zal straks nog ff checken..
----------------------------------------
http://soundcloud.com/aprofourz
Master Of Disaster
Gepost door Master Of Disaster op vrijdag 07-09-2007 om 17:58:49
bvd aprofourz

hoe spreek je dat eigenlijk uit? gewoon 'aap-roo-foerz' toch?
[ Dit bericht is gewijzigd door op 07-09-2007 @ 17:59:47 ]

----------------------------------------
Wie ben je wel niet dat je denkt?!
aprofourz
Ojajoh?!
Gepost door aprofourz op vrijdag 07-09-2007 om 18:33:03
Ik heb net nog wat dingen gesampled met CEP,maar de sample komt in FL precies hoe ik de sample geknipt heb,mss als je op dat blokje drukt waar je de sample onderaan ziet met normalize enz heb je geloof ik ook iets met loop points oid,mss heb je dat aan,ik zou het verder echt niet weten MOD.

aaproo en dan spreek je het einde uit als force.
----------------------------------------
http://soundcloud.com/aprofourz
 Index / Studio- en audiotechniek /   [Pagina: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 ]
© 1998 - 2019 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0143 sec.