Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 [2] 3 4 5 6 7 ]
zjost
zwaar hard
Gepost door zjost op woensdag 20-02-2008 om 19:00:20
spotlicht van een club

edit:jij bent tering para giant
[ Dit bericht is gewijzigd door op 20-02-2008 @ 19:01:14 ]
GIANT
Troetel Turk
Gepost door GIANT op woensdag 20-02-2008 om 19:02:51
'k Heb al 'n anderhalf jaar niet meer aan de drugs gezeten.

en ik wist wel dat mensen em parra zouden vinden... maar ik ben niet de enige die dat ging heeft gezien, weetje..
Maar ik richt me ook niet zo op die shit joh.. paranormale shit laat ik zoals het is.. een lange poos heb ik er veel op geconcentreerd en begon ik echt parra te worden.
Dus fuck it .. kheb 'n leven.
Finger
Gepost door Finger op woensdag 20-02-2008 om 19:03:39
Quote:
Finger schreef op 20-02-2008 @ 19:00
Ow en dat ding in de lucht was dat niet toevalig tijden een thai's feest.
Dan laten ze ballonnen met kaarsjes in de lucht vliegen en lijken ze plots te verwijnen waneer het kaarsje uit is.
GIANT
Troetel Turk
Gepost door GIANT op woensdag 20-02-2008 om 19:04:57
Geen idee.. hier wonen geen Thaaise mensen.
Kadee
Gepost door Kadee op woensdag 20-02-2008 om 19:32:49
Quote:
zjost schreef op 20-02-2008 @ 17:08
In de quest stond ook een dergelijk stukje over de evolutie van de mens. Ze vertelde dat op den duur iedereen kaal is (ook vrouwen ja) omdat we warm gehouden worden door goede kleding en huizen. Alleen dingen als wimpers blijven omdat die onze ogen beschermen.

Ook stond er dat op den duur misschien een deel van de mensen (weer) in het water gaan wonen en in de ruimte i.v.m. overbevolking enzo. Ze lieten toen plaatjes zien van radicaal geevolutionairde mensen met zwemvliezen enzo voor water en een hele vage platten voor in de ruimte.

Ik heb hier me bedenkingen bij, maar er kan een hoop gebeuren in 10000 of een milioen jaar.

Evolutie duurt zowiezo minstens 100.000 jaar denk ik, dus voor ons is het inrelevant om er rekening mee te houden. Wel leuk om te speculeren though.

Dus ik loop 100.000 jaar voor met mijn mooie glimmende
schedel
----------------------------------------
http://www.binnenlandsefunk.nl
aprofourz
Ojajoh?!
Gepost door aprofourz op woensdag 20-02-2008 om 20:30:54
Quote:
GIANT schreef op 20-02-2008 @ 18:57
Ik heb zelf wel vage shit meegemaakt eigenlijk... weet niet of het geesten zijn.. maar laatste tijd maak ik gewoon genoeg mee.. .. zat bij kameraad van mij.. op zijn bureau ligt 'n digitale wekker.. doet het nooit.. wij praten/roken.. ineens gaat dat ding piepen, hij stond weer op nul en begon opnieuw met tellen. vage shit.. weet niet of het met geesten shit te maken heeft.. en diezelfde kameraad heeft eerder ook 3 balletjes achter mij gezien.. (was 's avonds).. er zweefden 2 witte en 1 geel/goudkleurige bal achter mij.
Meer ga ik niet vertellen.. want dan word ik uitgelachen, snappie?

Zowieso effe 1 ding.. ik liep met diezeldfe kameraad ong. 4 maanden terug buiten in't donker.. toen riep hij ineens "KIJK DAAR SWA!!" ik kijk goeie kant op meteen.. zie ik 'n dondersgrote neonachtige bal in de lucht.. was groen/geel/wit.. begoon heeeel sloom en ineens was ie weg. Vage shit.. zelfde ding is door 'n paar anderen ook gezien.. alleen niet diezelfde avond.

wat zou het volgens jullie kunnen zijn?


Uri Geller swa....
----------------------------------------
http://soundcloud.com/aprofourz
Iminic
DE LAUWREAAT
Gepost door Iminic op woensdag 20-02-2008 om 20:33:00
Kom, zullen we het hebben over hoe het woord filosofie nou eigenlijk geschreven dient te worden? Ik heb het woord immers als tal keren anders geschreven zien worden, hier. Verder heeft dit weinig met filosofie te maken, maar dat wisten jullie al.
En @ AceInc, dat er staat dat we GEEN 10% van onze hersenen gebruiken, wil niet zeggen dat we WEL 100% gebruiken. Daar stel je een onjuiste premisse.

----------------------------------------
It's a celebration, bitches, I just got back.
Mistletoe in my backpocket: kiss my ass. - Rocknesssss
Masahiro
Gepost door Masahiro op woensdag 20-02-2008 om 20:43:19
ik vind het zo ongelooflijk gay dat sommige mensen ineens filosofisch gaan doen als ze stoned ofzo zijn. sukkeltoys. dat wilde ik even gezegd hebben.

zelf vind ik filosofie an sich wel interessant, zolang het maar niet vervalt in enorme vaagheden. met name de sociale filosofie, hegel bijv, trekt me wel. maar goed, ik weet niet in hoeverre een discussie op dit forum als ehh, tja, wetenschappelijk oid gezien kan worden.
BigSam
Vitamine-E
Gepost door BigSam op woensdag 20-02-2008 om 20:46:09
het is gewoon voor de lol nogmaals,
dus ik wil juist die stonede theorien, + wat serieuzere dingen waar we op in kunnen gaan
----------------------------------------
Ik zit vast in een lift
AceInc
Breaking Atoms
Gepost door AceInc op woensdag 20-02-2008 om 21:11:21
Quote:
Iminic schreef op 20-02-2008 @ 20:33
Kom, zullen we het hebben over hoe het woord filosofie nou eigenlijk geschreven dient te worden? Ik heb het woord immers als tal keren anders geschreven zien worden, hier. Verder heeft dit weinig met filosofie te maken, maar dat wisten jullie al.
En @ AceInc, dat er staat dat we GEEN 10% van onze hersenen gebruiken, wil niet zeggen dat we WEL 100% gebruiken. Daar stel je een onjuiste premisse.


Er staat anders toch echt duidelijk dikgedrukt als conclusie: We use 100% of our brain.

Overigens bestond er al een space topic: https://forum.nlhiphop.nl/showtopic.php?id=21405
----------------------------------------
hate when wack rappers say they hate wack rappers
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op donderdag 21-02-2008 om 11:34:41
Quote:
Swike schreef op 20-02-2008 @ 18:57
Klopt inderdaad Giant, maar dat wil niet zeggen dat we allemaal dood gaan, dat kan ook betekenen dat er een nieuwe wereldorde komt, Illuminati, vrijmetselaar shit enzo...

Kijk die documentaire, dan zul je misschien een heel ander beeld over de Religies krijgen en shit, de Bijbel is een vertaling van een verhaal dat door de soemaliërs geschreven is, maar dat hadden ze toen niet geschreven met de bedoeling er later mensen mee te beïnvloeden of wat dan ook.
Maar die kleitabletten zijn door iemand vertaald, en diegene wou het tijdloos maken.
Hetzelfde als je bijvoorbeeld nu iets wil schrijven wat mensen over 2000 jaar nog steeds begrijpen, dan moet je niet dingen als "auto's" en "fiets" gebruiken in die tekst, maar dingen die daar symbool voorstaan, dingen die, desnoods cryptisch, duidelijk maken wat een auto of fiets is.
Er zijn zoveel dingen die gewoon overeenkomen in de Bijbel en de kleitabletten van de Soemaliërs, dat, ik in ieder geval, heel anders tegen Religie en dergelijke aankijk.

En nu die link checken van mij verdomme.Niet te vergeten dat zo'n tweeduizend jaar voor Christus. Heel veel "Mythes" van de Egyptenaren, Scandinaviers, Babyloniers, Perzen en Grieken. Veel verhalen/moralen/geloven hadden die heel erg overeen komen met de huidige bijbel. Dat getuigd er van dat mensen altijd de neiging hebben ergens in te geloven. Als houvast en als steunpunt.
Daar zit een psychologische verklaring achter maar die laat ik nu nog even voor wat het is.
Filosofie werd door religieuzen altijd als een zonde gezien omdat het vrijwel altijd in strijd was met wat de kerk zei. In de wereld waarin we nu leven, kunnen we gewoon open filosoferen. Dat is een gift waar ik altijd heel dankbaar gebruik van maak. Er zijn nog steeds landen waar dat niet kan en niet mag volgens de wet.

Dan even over de Inka's en de Maya's. Die tot noch toe, het enige volk uit de geschiedenis zijn die, nog geen enkele fout hebben gemaakt met hun wiskundige berekeningen. Uiteraard dankzij hun rekensysteem en hun ongelovelijke precisie van de kalender. Waarmee zij de maanstanden berekende, sterren wisten te onderscheiden van enkele planeten en ook zelfs wisten dat de aarde draaide.

Volgens hun kalender gebeurd er in 2012 "iets". Er word veel gespeculeerd maar men weet niet 100% zeker te zeggen wat. Zo zegt de een dat de magnetische polen om zouden kunnen draaien, en de ander dat de mensheid op een geheel andere manier zal gaan leven.
Ik laat dat voor wat het is. Als het zo is, dan is er niks aan te doen en dan geniet ik van mijn leven tot 2012

Dan over iemand die het over aliens had:
Heb je er weleens over nagedacht, dat de mens misschien wel de alien is? Of de aap, of de vis die er voor de aap was etc.?
----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
Zjoerd
Gepost door Zjoerd op donderdag 21-02-2008 om 11:45:01
Quote:
Quisha schreef op 21-02-2008 @ 11:34
(...)
en de ander dat de mensheid op een geheel andere manier zal gaan leven.

Dat is wat ik persoonlijk ook denk. Niks einde van de wereld of weet ik veel wat. Op dat moment in 2012 zullen de mensen inzicht krijgen in waar ze nou eigenlijk mee bezig zijn.
L2N
twezus
Gepost door L2N op donderdag 21-02-2008 om 11:52:10
shitt angelix donder gewoon uit dit topic je komt erg gefrustreerd over. Iminic kan je je spellingscontrole niet op msn toevoegen en de hele dag met hem praten, miereneuker?

#
Filosofie
Leuke zelfstudie Parapsychologie Nu 11 dagen op proef! Schrijf je in
www.studieplan.nl
----------------------------------------
L2's bradda's en bradderinnen: zix finger dax freakyfreek kadee livio dge xflipit jspr thomas bigsam mofo ozcan muss maffedodo sjaakie brandt bj iminic rvr gizzle freshss melle ouweschoolgast aprofourz gaucho saku/angelix ottogast deekte g0ldfinger leyla
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op donderdag 21-02-2008 om 12:23:46
Dat gaat moeilijk worden vanuit Australie L2N
----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
cml.exe
Gepost door cml.exe op donderdag 21-02-2008 om 12:27:00
Ik vind gewoon dat vrouwen thuis voor de kinderen en het huis moeten zorgen omdat zij dat beter kunnen dan de man. En de man beter is in werken.

En dat homo's niet geamncipeerd moeten worden.
----------------------------------------
Nooit geschoten is altijd mis
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op donderdag 21-02-2008 om 12:38:45
haha, dat kan je wel vinden, alleen denk je dat het er ook werkelijk ooit zo uit zou zien>?
----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
L2N
twezus
Gepost door L2N op donderdag 21-02-2008 om 12:47:37
mischien www.studieplan.aus quish?

maja vrouwen moeten eens niet zo doen van mijn kutje is goud. wij zijn de jagers niet zij.
----------------------------------------
L2's bradda's en bradderinnen: zix finger dax freakyfreek kadee livio dge xflipit jspr thomas bigsam mofo ozcan muss maffedodo sjaakie brandt bj iminic rvr gizzle freshss melle ouweschoolgast aprofourz gaucho saku/angelix ottogast deekte g0ldfinger leyla
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op donderdag 21-02-2008 om 12:51:16
hahaha,
Instinct krijg je er bij zowel mannen als vrouwen nooit uit. Sexueel gezien is dat een goed teken. Alleen worden onze instincten denk ik heel erg beinvloed door de moderne wereld en ons, als mensen, die steeds slimmer worden.

We volgens ons instinct niet meer. Als ik een mooie dame zie, ga ik er niet meteen op af om een gesprek te beginnen of haar gewoon meteen op d'r smoel te kauwen. Dan doe ik eigelijk iets, wat tegen mijn instinct ingaat. Wij zijn de enige wezens die dat goed kunnen. tegen ons instinct ingaan.


----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
cml.exe
Gepost door cml.exe op donderdag 21-02-2008 om 12:51:18
Als het over rolverdeling gaat willen vrouwen opeens wel werken. En verklaren ze jou voorg ek omdat je vind dat t niet zo hoort te zijn.
----------------------------------------
Nooit geschoten is altijd mis
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op donderdag 21-02-2008 om 12:53:41
Waarom hoort het zo te zijn dan?
----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
cml.exe
Gepost door cml.exe op donderdag 21-02-2008 om 12:54:43
Quote:
cml.exe schreef op 21-02-2008 @ 12:27
Ik vind gewoon dat vrouwen thuis voor de kinderen en het huis moeten zorgen omdat zij dat beter kunnen dan de man. En de man beter is in werken.

----------------------------------------
Nooit geschoten is altijd mis
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op donderdag 21-02-2008 om 13:07:46
Waar concludeer je uit dat mannen beter werken dan vrouwen?
----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
DKMAN
Gepost door DKMAN op donderdag 21-02-2008 om 13:26:33
wat ik denk is dat de mens pas weer verder kan ontwikkelen als de wereldbevolking drastisch wordt teruggebracht. Stel, de ijskappen smelten binnen 100 jaar of we worden geraakt door een komeet, er zal een groep mensen overleven omdat zij de sterkste genen hebben, overlevingsdrang, creativiteit, intelligentie etc. het 'domme' gedeelte zal niet overleven en niet langer in staat zijn hun genen te vermengen met de 'intelligente' mensen. Vanaf nu zal er een evolutionaire stap worden gezet en zullen we in duizenden jaren velen maler slimmer worden dan dat wij nu in kunnen denken.

Zoals we het nu doen is het evolutionair helemaal fout, er is geen sprake (onder mensen) van survive of the fittest, we krijgen te maken met 'niet uitgeselcteerde' ziektes zoals kanker e.d. Wij helpen (uiteraard logisch) de zwakke in onze samenleving en wij willen dat mensen zo lang mogelijk leven. Echter raakt onze aarde overbevolkt en denk ik dat moeder natuur zelf in zal moeten grijpen om het evenwicht op de planeet terug te brengen.

Het is erg wrang, maar Adolf Hitler heeft dit wel erg letterlijk genomen, maar dit was wel hetzelfde idee alleen hielp hij zelf een handje mee.

Tjah.....dat krijg je stoned en al weekend als ik er zo over nadenk kan ik er ook wel een leuke track maken met dit onderwerp
----------------------------------------
DKMAN
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op donderdag 21-02-2008 om 13:46:33
Als een komeet groot genoeg is. Is de aarde gewoon weg
Ik heb zelf ook weleens een tekst geschreven over dit soort dingen. Maar dat ging meer over de groep mensen die nu de macht hebben op aarde en ons in hun hand hebben zeg maar.
----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
livio
Oldschool
Gepost door livio op donderdag 21-02-2008 om 15:14:11
Mensen die zich graag willen verdiepen in wat èchte fylosofie is moeten 'De wereld van Sophie' maar eens lenen bij de plaatstelijke bibliotheek. Dat gaat over fylosofie, ipv complottheorieën en andere 'doordachte' hersenspinsels.

RijmPiet
Hoe wou je dat doen?
Gepost door RijmPiet op donderdag 21-02-2008 om 15:14:58
dit is niet echt filosofie nee
----------------------------------------
Jonkonize!
BigSam
Vitamine-E
Gepost door BigSam op donderdag 21-02-2008 om 15:15:12
ok dat ga ik eens doen dan, bedankt voor de tip!
----------------------------------------
Ik zit vast in een lift
livio
Oldschool
Gepost door livio op donderdag 21-02-2008 om 15:18:09
Het is overigens een kinderboek die op een heel erg leesbare manier de 'belangrijkste' namen en stromingen behandelt.

Sofie is het overigens.
BigSam
Vitamine-E
Gepost door BigSam op donderdag 21-02-2008 om 15:20:12
haha hm kinderboek,
wel gewoon een leesboek he,
niet met allemaal grote plaatjes en 10 blz ofzo
----------------------------------------
Ik zit vast in een lift
livio
Oldschool
Gepost door livio op donderdag 21-02-2008 om 15:22:40
Haha, nee, het is oorspronkelijk geschreven als kinderboek, maar het is juist een makkelijke manier om eens kennis te maken met, Aristoteles, Socrates, Karl Marx, Plato en noem de hele rimram maar op. Het is allemaal heel serieus alleen op een wat luchtigere manier benadert door het in een romanvorm te gieten dat zich afspeelt in de belevingswereld van een jong meisje.

Swike
Newskool
Gepost door Swike op donderdag 21-02-2008 om 17:57:27
Quote:
Quisha schreef op 21-02-2008 @ 11:34
(...)


Niet te vergeten dat zo'n tweeduizend jaar voor Christus. Heel veel "Mythes" van de Egyptenaren, Scandinaviers, Babyloniers, Perzen en Grieken. Veel verhalen/moralen/geloven hadden die heel erg overeen komen met de huidige bijbel. Dat getuigd er van dat mensen altijd de neiging hebben ergens in te geloven. Als houvast en als steunpunt.
Daar zit een psychologische verklaring achter maar die laat ik nu nog even voor wat het is.
Filosofie werd door religieuzen altijd als een zonde gezien omdat het vrijwel altijd in strijd was met wat de kerk zei. In de wereld waarin we nu leven, kunnen we gewoon open filosoferen. Dat is een gift waar ik altijd heel dankbaar gebruik van maak. Er zijn nog steeds landen waar dat niet kan en niet mag volgens de wet.

Dan even over de Inka's en de Maya's. Die tot noch toe, het enige volk uit de geschiedenis zijn die, nog geen enkele fout hebben gemaakt met hun wiskundige berekeningen. Uiteraard dankzij hun rekensysteem en hun ongelovelijke precisie van de kalender. Waarmee zij de maanstanden berekende, sterren wisten te onderscheiden van enkele planeten en ook zelfs wisten dat de aarde draaide.

Volgens hun kalender gebeurd er in 2012 "iets". Er word veel gespeculeerd maar men weet niet 100% zeker te zeggen wat. Zo zegt de een dat de magnetische polen om zouden kunnen draaien, en de ander dat de mensheid op een geheel andere manier zal gaan leven.
Ik laat dat voor wat het is. Als het zo is, dan is er niks aan te doen en dan geniet ik van mijn leven tot 2012

Dan over iemand die het over aliens had:
Heb je er weleens over nagedacht, dat de mens misschien wel de alien is? Of de aap, of de vis die er voor de aap was etc.?


Sowieso is het best vreemd dat de totale Egyptische beschaving, dus schrift, kalender, getallen, zo ongeveer alles, dat dat in 25 jaar ineens uit het niets ontstaat, bij de Grieken en dergelijke heeft dat toch honderden jaren geduurd...
Ook is in één van de grote piramides een sarcofaag gevonden met daarin de resten van een mogelijk buitenaards wezen door de KGB, soort geheime dienst van de Sovjet-Unie toendertijd.

is ook een hele documentaire over, met beelden dat die sarcofaag ge-opend word en er een soort gas uitkomt waardoor één van de soldaten daar, onwel wordt.

Ook is het best vreemd dat op Mars dezelfde lijnen zijn gevonden als hier op aarde.Van deze soort dingen dus.

Ook is het vreemd, dat de Maya's rechte wegen hadden, terwijl zij het wiel niet eens kenden...

http://www.niburu.nl/

Hier staat heeel veel interessante shit op, check het.
----------------------------------------
He that would live in peace and at ease, must not speak all he knows, nor judge all he sees.
livio
Oldschool
Gepost door livio op donderdag 21-02-2008 om 18:07:16
Nou een rechte weg is sneller dan een kromme Of je nou loopt, rijdt of op een paard zit.


Thomas
: 9
Gepost door Thomas op donderdag 21-02-2008 om 18:07:54
Zit die site een beetje door te kijken, best boeiend inderdaad.
livio
Oldschool
Gepost door livio op donderdag 21-02-2008 om 18:15:15
Hoe kom je overigens aan die wijsheid over de Egyptenaren Swike? Want mijn geschiedenisboeken zeggen hele andere dingen.

Sowieso vind ik dat hele verhaal over de KGB (veiligheids en inlichtingendienst, niest archeologisch) ontzettend aanlokkelijk, te aanlokkelijk dus ook wel. Waarom zou de KGB in hemelsnaam in Egypte in een pyramide onderzoek doen? En ik kan me zo voorstellen dat er uit een millenia oude sacrofaag een niet al te frisse lucht/beeld tevoorschijn komt.
Finger
Gepost door Finger op donderdag 21-02-2008 om 18:21:02
Hehe nou ja uit het niets tussen huizen bouwen en piramides zat alleen al 2000 jaar dus snel is anders.
En kwa schift klopt ook niet eerst betekende een afbeelding ook gewoon wat er afgebeeld werd.
Pas honderden jaren werden dat klanken dus 25 jaar is ver gezocht.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 21-02-2008 @ 18:24:33 ]
Iminic
DE LAUWREAAT
Gepost door Iminic op donderdag 21-02-2008 om 18:26:07
Quote:
L2N schreef op 21-02-2008 @ 11:52
shitt angelix donder gewoon uit dit topic je komt erg gefrustreerd over. Iminic kan je je spellingscontrole niet op msn toevoegen en de hele dag met hem praten, miereneuker?

#
Filosofie
Leuke zelfstudie Parapsychologie Nu 11 dagen op proef! Schrijf je in
www.studieplan.nl


Is er een "je spellingscontrole" op msn? Koel! Dan hoef ik hier niet meer rond te hangen!
----------------------------------------
It's a celebration, bitches, I just got back.
Mistletoe in my backpocket: kiss my ass. - Rocknesssss
Seubie Gepost door Seubie op donderdag 21-02-2008 om 18:28:51
Haha dat 2012 gedoe vind ik echt lachwekkend.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 21-02-2008 @ 18:29:10 ]
Gaucho
bijna niet human
Gepost door Gaucho op donderdag 21-02-2008 om 18:43:51
het zijn gewoon geniaal verzonnen verhalen die door meedere mensen zijn overgenomen. Je kunt bij elke gebeurtenis wel wat verzinnen wat het desbetreffende verhaal een 'mysterieuze' wending geeft, mits je het goed brengt
----------------------------------------
beng!
Swike
Newskool
Gepost door Swike op donderdag 21-02-2008 om 21:04:16
Quote:
livio schreef op 21-02-2008 @ 18:15
Hoe kom je overigens aan die wijsheid over de Egyptenaren Swike? Want mijn geschiedenisboeken zeggen hele andere dingen.

Sowieso vind ik dat hele verhaal over de KGB (veiligheids en inlichtingendienst, niest archeologisch) ontzettend aanlokkelijk, te aanlokkelijk dus ook wel. Waarom zou de KGB in hemelsnaam in Egypte in een pyramide onderzoek doen? En ik kan me zo voorstellen dat er uit een millenia oude sacrofaag een niet al te frisse lucht/beeld tevoorschijn komt.

Ik heb dat gelezen in zo'n x-aantal-delige encyclopedie van een maat van me een hele tijd terug.

En het wordt ook gezegd in zo'n docu over de KGB en die piramiden, ik zal hem proberen op te zoeken, geeft ook antwoordt op die vragen die je daar stelt, shit is te complex om hier ff neer te typen...
----------------------------------------
He that would live in peace and at ease, must not speak all he knows, nor judge all he sees.
poppekontje Gepost door poppekontje op donderdag 21-02-2008 om 23:34:57
Iik vind het echt stoer van ons ras dat we op een gegeven moment hebben gezegd van ey uhhh ja ik doe het nu alleen maar zo omdat me ouders het zo doen.... maar mischien is het wel beter om het zo en zo te doen ? ... hmmm nee dit werkt echt verrot, hmm.... mischien werkt het beter als ik het dan sus en zo ga doen... ey verrek man! deze shit werkt beter dat moet ik me homies vertellen gek!.

Wij zijn de fokking eerste wezens met zelf vetrouwen. prrrp po po voor de mensheid, kankerhard!
----------------------------------------
www.joeyvankoningsbruggen.nl
livio om 22:17:37 :
Joey is een baas.
@Koningsbruggen
Kadee
Gepost door Kadee op donderdag 21-02-2008 om 23:40:41
ik moest toch effe checken wat Joey
in het filosofie hoekje moest !
En ik weet het nog steeds niet
----------------------------------------
http://www.binnenlandsefunk.nl
poppekontje Gepost door poppekontje op donderdag 21-02-2008 om 23:45:28
hehe ik heb net die film/documentaire 'Earth' gezien. Het ging over dat beesten het zo moeilijk hebben enzo hehe dus toen dacht ik chilllllllll ik kan gewoon op de bank liggen. Doordat er heel veel verschillende dieren in voor kwamen die het allemaal lastig hadden kon ik het nog meer waarderen hoe wij het hebben opgelost. De reden dat ik het vertel in het filosofie hoekje is simpelweg om het nivo hier wat op te krikken.
----------------------------------------
www.joeyvankoningsbruggen.nl
livio om 22:17:37 :
Joey is een baas.
@Koningsbruggen
DKMAN
Gepost door DKMAN op donderdag 21-02-2008 om 23:54:38
simpelweg om het nivo op te krikken??

zeg maar zo zeg maar niks...
----------------------------------------
DKMAN
poppekontje Gepost door poppekontje op donderdag 21-02-2008 om 23:55:33
WATNOU!
----------------------------------------
www.joeyvankoningsbruggen.nl
livio om 22:17:37 :
Joey is een baas.
@Koningsbruggen
DKMAN
Gepost door DKMAN op vrijdag 22-02-2008 om 00:01:54
Omdat dieren creperen door toe doen van de mens lig jij te chillen in je bank stilletjes te lachen om hoe 'wij' het hebben opgelost.....
sorry vind het nergens over gaan, maar laten we het socratisch houden en het met elkaar eens zijn dat we het oneens mogen zijn
----------------------------------------
DKMAN
Thomas
: 9
Gepost door Thomas op vrijdag 22-02-2008 om 00:12:09
Niveau! bits,
maare je I get your point joey.. ik zie mezelf niet echt slapen in de wildernis ofzo. Ik bedoel ik hop zo mn 2 persoons bed in.
Kadee
Gepost door Kadee op vrijdag 22-02-2008 om 00:13:37
"laten we het socratisch houden en het met elkaar eens zijn dat we het oneens mogen zijn"

Ga je mond is spoelen man gatverdamme!

----------------------------------------
http://www.binnenlandsefunk.nl
L2N
twezus
Gepost door L2N op vrijdag 22-02-2008 om 01:11:57
Quote:
Iminic schreef op 21-02-2008 @ 18:26
(...)

Is er een "je spellingscontrole" op msn? Koel! Dan hoef ik hier niet meer rond te hangen!


is het niet jouw spellingscontrole op je microsoft word??
dus kom niet bij mij met die tussenhaakjes shit, mafketel
----------------------------------------
L2's bradda's en bradderinnen: zix finger dax freakyfreek kadee livio dge xflipit jspr thomas bigsam mofo ozcan muss maffedodo sjaakie brandt bj iminic rvr gizzle freshss melle ouweschoolgast aprofourz gaucho saku/angelix ottogast deekte g0ldfinger leyla
GIANT
Troetel Turk
Gepost door GIANT op vrijdag 22-02-2008 om 06:40:37
GHOSTBUSTERRRSSS
Quisha
Son of the soul
Gepost door Quisha op vrijdag 22-02-2008 om 06:58:59
Quote:
Thomas schreef op 22-02-2008 @ 00:12
Niveau! bits,
maare je I get your point joey.. ik zie mezelf niet echt slapen in de wildernis ofzo. Ik bedoel ik hop zo mn 2 persoons bed in.Dat is ook zoiets. Als wij om wat voor reden dan ook zonder huis komen te zitten. Weten we helemaal niet hoe we moeten overleven. Het overlevingsinstinct van de mens is echt drastisch aangetast.
Ik heb hier in Australie op een eiland gezeten en we zaten op een gegeven moment met vier man zonder water. Na een aantal uur lopen begin je je dan echt wel zorgen te maken op zo'n groot eiland.
Gelukkig kwamen we een visser tegen en die liet ons zien dat je via zand water kon drinken van de plassen die op het eiland lagen.

Ik wil hier mee zeggen, dat wij helemaal afhankelijk zijn geworden van alle technische snufjes die wij bedacht hebben. We zijn gewoon verwende krengen
----------------------------------------
"Don't mind your competitiors, just do what you wanna do and what feels good!"
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 [2] 3 4 5 6 7 ]
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0123 sec.