Deze site is tegenwoordig een archief over Nederlandse hiphop vroeger en krijgt geen updates meer. Zowel de site als forum zijn te tof geweest om niet online te houden.
Index   -   Actieve onderwerpen   -   Beleid   -   Zoeken   
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 3 4 5 6 [7] ]
Snacky Gepost door Snacky op dinsdag 22-09-2009 om 14:07:58
http://argusoog.punt.nl/?id=417385&r=1&tbl_archief=&

Op deze site vind je info en filmpjes van Nassim Haramein, iemand die de flower of life theorie 'afgemaakt' heeft, de bloem zelf is namelijk al eeuwen bekend bij de egyptenaren, da vinci, mayas, etc. De filmpjes duren wel een paar uur, dus het is even doorbijten, maar de theorie is erg interessant. Alleen heb ik zelf te weinig kennis van kwantum fysica om de theorie echt volledig te begrijpen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Flower_of_Life#Leonardo_da_Vinci

hier kun je ook nog wat info vinden erover, maar wikipedia is vrij beperkt (zoals altijd)
----------------------------------------
I'll piss on your mpc, give you a urine sample
Ottogast
Rapchinees
Gepost door Ottogast op dinsdag 22-09-2009 om 14:10:16
Ik wil alleen maar zwemmen
----------------------------------------
Jeeje
Masahiro
Gepost door Masahiro op dinsdag 22-09-2009 om 14:11:51
mag ik dan weten waar die ziel van jou heen moet ofzo? als je lichaam een transportmiddel is, staat het dus in dienst van de ziel.

ik vind het dom dat je over hersenspoeling op scholen begint, aangezien de school de enige instantie is die je een beetje kritiisch laat nadenken. flower of life is een mooie naam hoor voor een theorie, maar wtf houdt het in?

oja en carlito... vorige levens? wat is bewustzijn volgens jou dan? etc etc licht je shit in godsnaam toe.

jullie visie op dit soort dingen is gewoon wat jullie hopen dat het is, zodat je leven ogenschijnlijk meer zin heeft. het is nauwelijks rationeel beredeneerd. verspilde moeite om dan in discussie te gaan.

sorry maar die gast is echt te vervelend om het af te kunnen kijken. ik erger me nu al dood aan em. jammer wel
[ Dit bericht is gewijzigd door op 22-09-2009 @ 14:17:00 ]
Ottogast
Rapchinees
Gepost door Ottogast op dinsdag 22-09-2009 om 14:19:55
je ziel bestaat niet, gedachten zijn vluchtige signaaltjes tussen neuronen in je hersenen. als je sterft ga je weg, simpel als dat, je ehrsenen sterven af, je hebt geen gedachten meer, geen lichaam meer, je verdwijnt gewoon.

dat gebeurd als je sterft
----------------------------------------
Jeeje
mc-revo Gepost door mc-revo op dinsdag 22-09-2009 om 15:08:17
Als je dood bent, zal het denk ik gewoon hetzelfde zijn als wanneer je nog niet leefde.
Kom je ook even lekker tot rust toch
----------------------------------------
Wedden dat je dit leest
Snacky Gepost door Snacky op dinsdag 22-09-2009 om 16:07:08
Dat mag je denken, ik begon btw niet over hersenspoelen dat was Carlito, daarom staat het ook tussen haakjes bij mij..

Op welke wijze laat school je precies kritisch kijken dan? Naar wat? Wiskunde, natuurkunde, biologie, scheikunde, godsdienst, engels, duits, aardrijkskunde, geschiedenis, letterkunde, economie, filosofie, grieks, latijn, maatschappijleer, ik vraag je, welk van deze vakken laat je kritisch kijken naar iets? Filosofie laat je nadenken over het leven, maar is dat kritisch kijken? nee... maatschappijleer laat je nadenken over de maatschappij, maar kritisch wil ik het niet noemen, wellicht dat de docent het niet eens is met Wilders, maar is dat kritisch?

Je mag van mij geloven dat de dood, de dood is, en that's it, maar ik heb zelf genoeg dingen meegemaakt in mijn leven waardoor ik zeker ben dat er meer is tussen hemel en aarde, en nee, ik heb niet de behoefte dat te delen met jullie, ik gaf ook al aan dat ik geen direct bewijs heb voor een ziel, maar gewoon overtuigt ben dat er meer is.
Maar als je niet in een ziel gelooft, vertel mij dan is waar de zogenaamde ''bijna-dood'' ervaringen vandaan komen, waarom deja-vu bestaat (het dromen van dingen die je kort daarna exact hetzelfde meemaakt, soms maak ik het zelfs mee dat ik al weet wat ik ga zeggen, maar mijzelf niet kan tegenhouden om het toch te zeggen).

Edit; Ik heb geen flauw id waar onze ziel heengaat, wellicht leven we in een vicieuze cirkel tot onze ziel rijp genoeg is voor de eeuwige rust. Want als onze hersenen stoppen en daar het einde is, waarom heb je het dan wel over eeuwige rust?
[ Dit bericht is gewijzigd door op 22-09-2009 @ 16:10:07 ]

----------------------------------------
I'll piss on your mpc, give you a urine sample
Carlito
Gepost door Carlito op dinsdag 22-09-2009 om 16:24:31
ey ik zei nog: verkeerde woordkeuze toen ik gehersenspoeld zei

@ mashiro wtf me shit toelichten
bewustzijn,,, je weet dat je er bent, je bent in staat na te denken, je ziet iets en het dringt tot je gedachte door, waardoor jij een actie onderneemt of juist niet
en met vorige levens bedoel ik, de zogenaamde ziel is herboren in een ander lichaam, want we hadden het over die voetballers die zo goed zijn.. die herboren ziel zou dan van een goede voetballer geweest kunnen zijn.

de vraag is: hoe kunnen je hersenen nu een speciaal voetbalinstinct hebben, voetbal is niet door de natuur geschapen maar door de mens, Daarom d8 ik dat dit instinct zich heeft verbeterd op een bepaald gebied waardoor ze goed kunnen voetballen,

over school: kijk je leert ook onzin daar, maar je moet het niet zo klein bekijken. school leert je om zelf na te denken, of iig ze geven jou de kans daarvoor, logica, geheugentraining, sociale vaardigheden. proefwerken: waarom heb ik een onvoldoende gehaald, kan ik dit volgende keer beter doen, en wat moet ik dan doen. dus vanuit school moet jezelf verder evalueren.. see the bigger picture,

en met die bijna doodservaring, ze zegge dat je dan alles voorbij ziet flitsen,, dat komt omdat je gedachtes op volle toeren werken, en deze niet in de kleinste millisecondes uit kan drukken, want tijd is niet universeel,,

of bedoel jij dat je ziel boven je lichaam hangt?? zoja is daar bewijs voor?
----------------------------------------
W.C.: If you live on the Westside of your Town, let them Other fools Bow Down
Snacky Gepost door Snacky op dinsdag 22-09-2009 om 16:36:46
http://www.rnlnd.com/bijna-dood-ervaringen.htm

Njah bewijs... het blijven natuurlijk verhalen, maar het frappante is dat degene die het hebben meegemaakt dezelfde omstandigheden beschrijven en dat maakt het voor mij al iets aannemelijker.

Ik snap wel je punt over scholen, maar jij kan ook de bigger picture bekijken heh als de doorsnee persoon op school klakkeloos alle info aanneemt, wat let hem dan dat de rest van zijn leven te doen? School is een instantie gestuurd door de overheid, dus geloof je hun al op school, dan ook later in het leven.

Over dat voetbal gebeuren, het gaat er niet zozeer om dat zij beter kunnen voetballen, het gaat erom dat zij sneller een beslissing kunnen maken en uitvoeren, dus al zouden zij zich gewend hebben tot tennis of hockey of whatever dan waren zij ook daarin geŽxcelleerd.
[ Dit bericht is gewijzigd door op 22-09-2009 @ 16:41:02 ]

----------------------------------------
I'll piss on your mpc, give you a urine sample
Carlito
Gepost door Carlito op dinsdag 22-09-2009 om 16:54:33
natuurlijk heb je gelijk dat bijna iedereen, jan modaal, alles klakkeloos overneemt en niet verder op onderzoek uit gaat, internet is hier ook een mooi voorbeld van. maar dat was eigenlijk ook het hele punt,, wat ik in me eerste verhaaltje schreef, door de grote stromingen van info/beinvloedingen tegenwoordig leer je zelf niet meer denken en kan je het allemaal niet overzien, daarom moet jeaf en toe in je eentje ergens gaan nadenken, rust creeeren


heb jij dat artikel nog ergens met die voetbaldokter
[ Dit bericht is gewijzigd door op 22-09-2009 @ 16:59:23 ]

----------------------------------------
W.C.: If you live on the Westside of your Town, let them Other fools Bow Down
Snacky Gepost door Snacky op dinsdag 22-09-2009 om 17:20:48
http://www.voetbalnieuws-online.nl/nieuws/90-nieuws/8388-Erik-Matser:-Topteams-selecteren-op-hersenfuncties.html
----------------------------------------
I'll piss on your mpc, give you a urine sample
spelbreker
No Probz
Gepost door spelbreker op dinsdag 22-09-2009 om 20:56:10
damn teveel

kip of het ei?

kip met het ei dr al in!
 Index / Algemene zaken /   [Pagina: 1 2 3 4 5 6 [7] ]
© 1998 - 2024 NLhiphop.nl. Alle rechten voorbehouden - All rights reserved. Parsed in 0.0184 sec.